з 29 квітня 2024 до 12 серпня 2024! 15 тижнів!

Онлайн курс “Кондитер-початківець” від Євгенії Періг: 15 тижнів корисної інформації

Щоб почати свій шлях у кондитерці успішно, завзято та цікаво; оминути поширені помилки та вже з самого початку дізнатись десятки лайфхаків від професіоналів.

Будьте попереду конкурентів вже одразу! Ефективний початок — запорука швидкого успіху!

Для кого цей МК?

Для кондитерів

Щоб дізнатись практичні нюанси та лайфхаки і отримати тонну нового досвіду! Кожен рецепт буде легко видозмінити та застосувати на практиці.

Для усіх, хто хоче дізнатись більше

Щоб розпочати свій шлях у кондитерці ефективно та смачно, без зайвих зусиль та сотень наступань “на граблі”.

Локація та умови

Який формат?

Онлайнове проведення

Скільки триває?

15 тижнів повноцінного навчання, яке можна переглядати, коли зручно

* Кожен учасник отримує надруковану книгу з усіма рецептурами, доступ на 6 місяців по завершенню навчання, а також долучиться до чату з однодумцями та Євгенією! 

Програма МК

Ви дізнаєтесь все про муси, бісквіти, мафіни, меренгу, рулети, веріни, кекси, зефір, глазурі, тісто.

Обговоримо усі потрібні (та найкращі на ринку) інгредієнти та інвентар.

Поекспериментуємо, щоб ви побачили все на відео.
Блок 1

1. Мафіни

- Ваніль-ожина
- Шоколадні
- Лимонні

Начинки:

- карамель класична
- лимонний курд

Креми:

- пломбір
- меренга

2. Меренга

- Порційна подача десерту «Павлова»
- Меренговий рулет

3. Зефір

- Яблучний
- Манго-маракуя

4. Кекси

- Шоколадний з сухофруктами та тоффі (карамель)
- Кекс з начинкою
- Мус з йогурту та ягідне желе

5. Печиво

- Ванільне
- Шоколадне
- “Спекульоз”
- “Прованс”

Блок 2

1. Рулети

- Шоколадний з мандариновим/апельсиновим центром
- Бісквітний рулет з ягідним центром

2. Бісквітні торти та ярусний торт із wow-декором

- “Ваніль-ягоди”
- Морквяний торт
- “Шоколад-бейліс”
- Горіховий

3. 2 види трайфлів

4. “Картопля-ескімо”

5. Класичні торти

- “Чорний ліс”
- Медовик
- “Київський”
- “Наполеон”
- “Шарлот”

Блок 3

1. Мусові торти

- Ягідно-йогуртовий з чизкейком всередині
- “Снікерс”
- “Захер”
- “Екзотик”
- “Ягідний смузі”

2. Мусові тістечка

- “Фундук-яблуко”
- Шоколадне
- Ягідне
- “Екзотик”

3. Веріни

- “Баннофі”
- “Пломбір”
- “Панакота”

Блок 4

Усе про пісочне тісто!

- Пісочна тарта з карамелізованими яблуками та франжипаном з додаванням фундукового борошна та фундукового штройзля.

- Тарт “Бурдалу”.

- Пісочна тарта з миндальним франжипаном і грушами в сиропі.

- Класичний французький лимонний тарт .

- Ягідні кошики з ванільним кремом

Блок 5

Чизкейки

- Чизкейк “New-York”
- Чизкейк “Тропік” без випікання
- Порційний чизкейк на паличці “Три шоколади”- Порційний чизкейк на паличці “Рафаело”

Блок 6 від фінансиста.

Інсайт від Євгенії: дуже важливо мати розуміння всіх прорахунків, щоб продавати ефективно та масштабуватись. Ці знання — маст-хев!

У програмі:

- ZOOM від фінансиста.
- Надзвичайно корисні, зрозумілі та легкі для власної адаптації таблиці для прорахунків.

Блок 7 від відеографа Анни Стратюк

У програмі:

- Все про фото та відео.
- Як ефектно знімати на iPhone та Android.  
- Як працювати з природнім світлом і не витрачатись на додаткові девайси.

Блок 8 про SMM як невіддільну частину сучасного бізнесу

У програмі:

- Позиціонування ОБ в соцмережах.
- Як створити свою унікальну торгову пропозицію.
- Упакування профілю.
- Контент-план і як його писати без досвіду. - Reels-маркетинг(монтаж reels).
- Сторіз-маркетинг.
- Контент під інфоприводи.
- Копірайтинг: як писати цікаві та продаючі тексти.

Блок 9 від психолога

Прямий ефір на тему:

«Як не боятись заявляти про себе і подолати страхи»дуже важлива тема для усіх, хто прагне розвиватись, а не «тупотіти на граблях» зі страхом вкластись і прогоріти!

У подарунок! 🎁

Деталізовані друковані книги-конспекти

*розроблений Євгенією власноруч рятівничок, який завжди під рукою

Встигніть забронювати місце зі знижкою! Бронь — 3000 грн(доплата до 20 квітня )

Як проходить майстер-клас?

Головний спікер

Євгенiя Періг

– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.

8+

років у ніші

7000+

онлайн-учнів по всьому світу

10+

успішних вебінарів

Роботи учнів

Відгуки учнів

Встигніть забронювати місце

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте безцінні знання
Отримаєте доступ до чату з однодумцями
Зможете пройти весь шлях початківця разом з Євгенією
Наберетесь досвіду від експертів з фінансів, SMM та маркетингу
Додасте в асортимент трендові смаколики
Відволічетесь від буднів і надихнетесь новими ідеями!