з 29 квітня 2024 до 12 серпня 2024! 15 тижнів!
Щоб почати свій шлях у кондитерці успішно, завзято та цікаво; оминути поширені помилки та вже з самого початку дізнатись десятки лайфхаків від професіоналів.
Будьте попереду конкурентів вже одразу! Ефективний початок — запорука швидкого успіху!
Щоб дізнатись практичні нюанси та лайфхаки і отримати тонну нового досвіду! Кожен рецепт буде легко видозмінити та застосувати на практиці.
Щоб розпочати свій шлях у кондитерці ефективно та смачно, без зайвих зусиль та сотень наступань “на граблі”.
Онлайнове проведення
15 тижнів повноцінного навчання, яке можна переглядати, коли зручно
1. Мафіни
- Ваніль-ожина
- Шоколадні
- Лимонні
Начинки:
- карамель класична
- лимонний курд
Креми:
- пломбір
- меренга
2. Меренга
- Порційна подача десерту «Павлова»
- Меренговий рулет
3. Зефір
- Яблучний
- Манго-маракуя
4. Кекси
- Шоколадний з сухофруктами та тоффі (карамель)
- Кекс з начинкою
- Мус з йогурту та ягідне желе
5. Печиво
- Ванільне
- Шоколадне
- “Спекульоз”
- “Прованс”
1. Рулети
- Шоколадний з мандариновим/апельсиновим центром
- Бісквітний рулет з ягідним центром
2. Бісквітні торти та ярусний торт із wow-декором
- “Ваніль-ягоди”
- Морквяний торт
- “Шоколад-бейліс”
- Горіховий
3. 2 види трайфлів
4. “Картопля-ескімо”
5. Класичні торти
- “Чорний ліс”
- Медовик
- “Київський”
- “Наполеон”
- “Шарлот”
1. Мусові торти
- Ягідно-йогуртовий з чизкейком всередині
- “Снікерс”
- “Захер”
- “Екзотик”
- “Ягідний смузі”
2. Мусові тістечка
- “Фундук-яблуко”
- Шоколадне
- Ягідне
- “Екзотик”
3. Веріни
- “Баннофі”
- “Пломбір”
- “Панакота”
Усе про пісочне тісто!
- Пісочна тарта з карамелізованими яблуками та франжипаном з додаванням фундукового борошна та фундукового штройзля.
- Тарт “Бурдалу”.
- Пісочна тарта з миндальним франжипаном і грушами в сиропі.
- Класичний французький лимонний тарт .
- Ягідні кошики з ванільним кремом
Чизкейки
- Чизкейк “New-York”
- Чизкейк “Тропік” без випікання
- Порційний чизкейк на паличці “Три шоколади”- Порційний чизкейк на паличці “Рафаело”
Інсайт від Євгенії: дуже важливо мати розуміння всіх прорахунків, щоб продавати ефективно та масштабуватись. Ці знання — маст-хев!
У програмі:
- ZOOM від фінансиста.
- Надзвичайно корисні, зрозумілі та легкі для власної адаптації таблиці для прорахунків.
У програмі:
- Все про фото та відео.
- Як ефектно знімати на iPhone та Android.
- Як працювати з природнім світлом і не витрачатись на додаткові девайси.
У програмі:
- Позиціонування ОБ в соцмережах.
- Як створити свою унікальну торгову пропозицію.
- Упакування профілю.
- Контент-план і як його писати без досвіду. - Reels-маркетинг(монтаж reels).
- Сторіз-маркетинг.
- Контент під інфоприводи.
- Копірайтинг: як писати цікаві та продаючі тексти.
Прямий ефір на тему:
«Як не боятись заявляти про себе і подолати страхи»дуже важлива тема для усіх, хто прагне розвиватись, а не «тупотіти на граблях» зі страхом вкластись і прогоріти!
Деталізовані друковані книги-конспекти
*розроблений Євгенією власноруч рятівничок, який завжди під рукою
– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.
років у ніші
онлайн-учнів по всьому світу
успішних вебінарів
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.