Онлайн-курс

Бісквітні торти —
15 смаків та декорів

15 абсолютно різних бісквітних тортів! Кожен із них особливий, тому ви та ваші клієнти будете 100 % зачаровані неймовірними поєднаннями смаків і простими, але естетичними декорами.

Програма курсу

Шоколад-Вишня

Шоколад любить вишню, а вишня любить шоколад. Про це знають усі кондитери. Тому, зробивши ставку на шоколадний торт із вишнею, ви не прогадаєте.

- шоколадний бісквіт Брауні
- компоте вишневе
- крем на основі крем-сиру

Фісташка-Манго

Незвичайне поєднання фісташкового бісквіта, ніжного ганашу, ароматного компоте та чізкейк приємно здивує навіть найдосвідченіших гурманів.

- фісташковий бісквіт із подрібленим горіхом фісташки
- мангове компоте
- чізкейк із манго
- збитий фісташковий ганаш

Лайм-Чорниця

Невагомі бісквіти, ароматна начинка з чорниці й ванільний ганаш складають основу цього торта, а лайм надає свіжість і легку кислинку.

- лаймовий бісквіт
- чорнична намелака
- гель лаймовий
- збитий ванільний ганаш із додаванням лайму

Екзотик

Вишуканий, екзотичний, але водночас ніжний та повітряний! Смачний торт, який переносить у тропіки завдяки яскравому поєднанню манго, маракуйї та банану.

- бісквіт Женуаз
- кремю манго-маракуйя-банан
- збитий ванільний ганаш із маскарпоне
- пропитка з Малібу

Фісташка-Малина

Яскравий та неординарний. Унікальний як за складом, так і за зовнішнім виглядом. Торт для справжніх гурманів. Поєднання малини й фісташки, ні з чим не можливо порівняти, воно дивує й запам’ятовується назавжди.

- фісташковий бісквіт
- малинове кулі
- малинове кремю
- крем на основі крем-сиру та фісташкової пасти

Мак-Чорниця

- маковий ніжний бісквіт
- чорнично-смородинове компоте
- чорничний мус
- лимонний крем
- крем на основі крем сиру.

Бите скло

- бісквіт на йогурті
- ягідний мармелад ківі-вишня-апельсин
- йогуртовий крем-мус
- полунично-сирний крем

Полуниця-Манго

- лаймовий бісквіт
- мангове компоте на основі свіжого манго
- полунична намелака
- пунш Малібу
- шоколадно-сирний крем

Фереро

- карамельний бісквіт
- пунш Бейліс
- крем лакте
- мус із бобами тонка
- шоколадний крем

Шоколадний торт

В основі цього торта пухкий, насичений шоколадним смаком бісквіт. У якості прошарку між коржами ніжний шоколадний крем та кремю.

- шоколадний бісквіт на молоці
- шоколадний крем на основі крем-сиру та шоколаду
- шоколадне кремю

Орео

- супер шоколадний бісквіт
- сирний крем із печивом Орео
- чизкейк з Орео
- кавовий пунш

Ягідний йогурт

Бісквітний торт із легким йогуртовим кремом. Суміш із відібраних лісових ягід — останній штрих до естетичного і смакового задоволення.

- ванільний заварний бісквіт
- компоте з лісових ягід
- йогуртовий крем

Шоколад-горіхи

Тут і розповідати нічого, розріз говорить сам за себе! Шоколадний бісквіт, шар із карамелізованим фундуком, ніжний крем і шар із карамелі тоффі.

- Любов із першого шматочка!
- шоколадний бісквіт на основі грецького йогурту
- карамель тоффі
- карамелізований фундук
- крем на основі крем-сиру

Тотально ягідний торт

Весь смак розкривається саме завдяки поєднанню малини і смородини. Такий насичений, такий літній і яскравий бісквітний торт часто замовляють дітям на День народження, адже в його складі все тільки натуральне та улюблені ягоди!

- ванільний бісквіт із ягодами
- конфі малина-смородина
- крем малина-смородина
- крем на основі крем-сиру та маскарпоне

Фундук-маракуйя

Торт вразить вас вишуканістю смаку і стане неповторним десертом для вечірнього чаювання в колі сім’ї або галасливого святкового застілля. Вишукані ласощі, гідне Вас, складається з повітряного бісквіта, просоченого вершковим і кавовим кремом.

- фундучний бісквіт
- ганаш на основі молочного шоколаду
- ганаш на основі білого шоколаду з маракуйєю
- карамель із маракуйєю
- хрусткі дропси на основі молочного шоколаду та фундучного праліне

Як виглядає відеоурок?

Вартість навчання

КУРС «Бісквітні торти» 

+ КУРС «Бісквітні торти — 15 смаків та декорів»

Більше смаків і декорів бісквітних тортів!

Купити курс за 3 290 грн

Роботи учнів

Переваги курсу

ОНЛАЙН-НАВЧАННЯ

Ви економите багато часу й сил, тому що не треба нікуди їхати — навчання на вашій кухні та в зручний для вас час.

РЕЦЕПТИ Й УРОКИ

Відпрацьовані рецепти, прості інгредієнти, зрозуміла технологія, якісні уроки — запорука приготування ідеального десерту з першого разу.

ЗАРОБІТОК

Ви здобудете нові навички, про які раніше не здогадувалися. І хто знає, може ваше захоплення переросте в справу, яка буде приносити прибуток!

Як проходить навчання

Отримуєте доступ до навчальної платформи з уроками
Дивитеся відеоурок, завантажуєте рецепт та покрокові інструкції
Готуєте в будь-який зручний час

Часті запитання

Який наступний етап після сплати курсу?

Після оплати курсу вам на пошту, вказану під час реєстрації, прийде лист з доступом до особистого кабінету (там буде посилання на Телеграм-чат, у якому ви вже можете спілкуватися з однодумцями). У вашому особистому кабінеті 11 листопада відкриються відеоуроки.

Як і де проходить навчання?

Усі уроки професійно записані та будуть на зручній навчальній платформі. Переглядати уроки можна в будь-який час із телефону чи персонального комп’ютера.

Я живу в маленькому місті, де немає екзотичних інгредієнтів. Де їх можна купити?

Якщо у вашому місті немає спеціалізованих магазинів для кондитерів, завжди можна замовити будь-які інгредієнт в інтернет-магазинах.Усі десерти з мого курсу готуються з натуральних і простих продуктів, які є у вільному доступі.

Як довго будуть доступні відеоуроки?

Доступ до відеоуроків 2 роки з дати початку курсу.

Чи можу я завантажити рецепти та залишити їх собі?

Так, ви зможете завантажити матеріали та використовувати їх надалі.

Які є способи оплати?

Можна сплатити карткою на сайті. Якщо ви живете за кордоном, то зв'яжіться, будь ласка, з нашим менеджером Юлею - https://t.me/Byulechka або за тел.  +380953351016, вона розповість про доступні способи оплати з-за кордону.

Що робити, якщо мені на пошту нічого не прийшло?

Спочатку обов'язково перевірте папку «Спам», і, у разі відсутності листа там, зв'яжіться з нашим менеджером Юлею - https://t.me/Byulechka або за тел.  +380953351016.