Кенді бар Wedding: повний курс із 36 рецептів

Для весільних кондитерів, які пропонують найкращий асортимент стильних десертів.

Для кого цей курс?

Для весільних кондитерів

Ви запропонуєте замовникам трендові кенді бари на весілля та інші свята, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати 36 найсмачніших порційних десертів.

Для тих, хто хоче збільшити асортимент

Ви додасте в асортимент нові трендові позиції, урізноманітните меню для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте вічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.

Програма курсу

1. Мусове тістечко «Йогурт»

- Ягідне конфі
- Мус на основі грецького йогурту.

2. Мусове тістечко «Ягідний бум»

- Полунично-ягідне конфі
- Ванільна намелака
- Ягідний мус.

3. Мусове тістечко «Екзотик»

- Екзотичне компоте
- Мус на основі пюре маракуї.

4. Мусове тістечко «Зачарований фундук»

- Ожинове конфі
- Дабл кремю
- Крустильян
- Фундуковий мус.

5. Мусове тістечко «Чорнична спокуса»

- Чорничне кулі
- Чорничне кремю
- Мус-йогурт
- Білий шоколад.

6. Тарта «Лимон»

- Ванільне пісочне тісто
- Лимонний курд
- Мус кокосовий
- Лаймове кремю.

7. Тарта «Вишня-пломбір»

- Пісочне тісто
- Вишневе конфі
- Мус-пломбір
- Бісквіт “Джоконда”.

8. Тарта «Горіхи-карамель»

- Сабле
- Карамель “Тоффі
- Карамелізовані горіхи
- Намелака фундукова.

9. Верін «Малина-пломбір»

- Малинове кулі
- Мус “Пломбір”.

10. Верін “Пана-кота ягідна”

- Ванільна панакота
- Ягідне креме
- Полуничне кулі.

11. Верін «Снікерс»

- Шоколадний бісквіт
- Мус-нуга
- Мус на основі чорного шоколаду з “Бейлісом” і еспресо
- Натуральне какао.

12. Верін «Тірамісу»

- Крем на жовтках з маскарпоне та вершками
- Просочене печиво “Савоярді”.

13. Бісквітний торт «Малібу»

- Мегашоколадспонж-бісквіт
- Полуничне кулі
- Полуничне кремю
- Крем з лікером “Малібу”
- “Бетонний” ганаш.

14. Бісквітний торт «Вишня»

- Шоколадний бісквіт “Женуаз”
- Вишневе кулі
- Вишневе кремю
- Ванільний збитий ганаш
- “Бетонне” покриття.

15. Сучасний пляцок “Мак-яблуко”

- Тушковані яблука
- Заварний крем
- Бісквіт з маком.

16. Пляцок “Пташине молоко”

- Масляний бісквіт
- Суфле
- Покриття на молочному шоколаді.

17. Сучасний пляцок “Сирник”

- Родзинки
- Цедра апельсину.

18. Пляцок “Шварцвальд”

- Шоколадні коржі;
- Ніжний ванільний крем;
- Вишні.

19. Пляцок “Медовий з карамеллю тоффі та грушею”

- Медові коржі
- Заварний крем зі згущонкою
- Карамель “Тоффі”
- Грушеве компоте.

20. Пляцок “Медовий з чорносливом та горіхами”

- Медові коржі
- Сметанковий крем
- Чорнослив
- Волоський горіх.

21. Мусове тістечко «Брауні-вишня”

- Мегашоколадний бісквіт “Брауні”;
- Вишневе конфі;
- Шоколадний мус.

22. Мусове тістечко «Деліс»

- Фундуковий та безглютеновий бісквіти
- Збита карамель
- Мус на основі горіхової крихти
- Глазур гурме з горіхами.

23. Мусове тістечко “Чізкейк Екзотик”

- Ванільний бісквіт “Джоконда”
- Креме “Екзотик”
- Кокосовий мус
- Мус-чизкейк.

24. Мусове тістечко “Фундук-груша”

- Фундуковий бісквіт
- Хрусткий прошарок із праліне та горіхами
- Фундукова намелака
- Компоте з пряною грушею
- Фундуковий мус.

25. Мусове тістечко “Абрикос-джандуя”

- Фундуковий бісквіт;безглютеновий бісквіт
- Хрусткий прошарок з горіхами та роялтином
- Абрикосове конфі
- Ванільний збитий ганаш
- Фундуковий мус.

26. Мусове тістечко “Фісташка-грейпфрут-полуниця”

- Фісташковий бісквіт “Джоконда”
- Полуничне кулі
- Мус з грейпфрута
- Нотки троянди.

27. Верін “Ананас”

- Кокосовий крамбл
- Ананасовий мармелад
- Збитий ганаш з маракуєю.

28. Верін “Яблуко”

- Морквяний бісквіт з горіхами
- Карамельні яблука
- Легкий крем зі спеціями.

29. Шу “Ваніль-полуниця”

- Заварне тісто
- Кракелін
- Ванільний збитий ганаш з маскарпоне
- Полуничне кулі.

30. Шу “Банан-карамель”

- Заварне тісто
- Кракелін
- Бананова карамель
- Крем “Банан-лайм”.

31. Тарта кавова

- Шоколадне сабле
- Кавова карамель
- Кавова намелака та кавовий мус.

32. Тарта ягідна

- Мигдальне сабле
- Ванільний крем “Муслін”
- Свіжі ягоди.

33. Тістечко “Роше”

- Фундуковий бісквіт
- Ванільне креме
- М’яка карамель
- Фундуковий мус
- Мигдалево-полуничне покриття.

Компліменти гостям (трюфелі)

1. Піна-колада (мармелад ананасовий, кокосовий ганаш)
2. Суниця-грейпфрут
3. Чорничний йогурт

Як проходить майстер-клас?

Головний спікер

Євгенiя Періг

– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.

8+

років у ніші

7000+

онлайн-учнів по всьому світу

10+

успішних вебінарів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Матимете доступ до 36 уроків назавжди
Отримаєте 36 технологічних карт
Здобудете всі необхідні знання для створення власних кенді барів
Навчитесь готувати трендові порційні десерти
Додасте в асортимент світові хіти
Урізноманітните пропозицію весільних солодощів