Поспіши, кількість місць обмежена
Для весільних кондитерів, які пропонують найкращий асортимент стильних десертів.
Ви запропонуєте замовникам трендові кенді бари на весілля та інші свята, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати 36 найсмачніших порційних десертів.
Ви додасте в асортимент нові трендові позиції, урізноманітните меню для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте вічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.
- Ягідне конфі
- Мус на основі грецького йогурту.
- Полунично-ягідне конфі
- Ванільна намелака
- Ягідний мус.
- Екзотичне компоте
- Мус на основі пюре маракуї.
- Ожинове конфі
- Дабл кремю
- Крустильян
- Фундуковий мус.
- Чорничне кулі
- Чорничне кремю
- Мус-йогурт
- Білий шоколад.
- Ванільне пісочне тісто
- Лимонний курд
- Мус кокосовий
- Лаймове кремю.
- Пісочне тісто
- Вишневе конфі
- Мус-пломбір
- Бісквіт “Джоконда”.
- Сабле
- Карамель “Тоффі
- Карамелізовані горіхи
- Намелака фундукова.
- Малинове кулі
- Мус “Пломбір”.
- Ванільна панакота
- Ягідне креме
- Полуничне кулі.
- Шоколадний бісквіт
- Мус-нуга
- Мус на основі чорного шоколаду з “Бейлісом” і еспресо
- Натуральне какао.
- Крем на жовтках з маскарпоне та вершками
- Просочене печиво “Савоярді”.
- Мегашоколадспонж-бісквіт
- Полуничне кулі
- Полуничне кремю
- Крем з лікером “Малібу”
- “Бетонний” ганаш.
- Шоколадний бісквіт “Женуаз”
- Вишневе кулі
- Вишневе кремю
- Ванільний збитий ганаш
- “Бетонне” покриття.
- Тушковані яблука
- Заварний крем
- Бісквіт з маком.
- Масляний бісквіт
- Суфле
- Покриття на молочному шоколаді.
- Родзинки
- Цедра апельсину.
- Шоколадні коржі;
- Ніжний ванільний крем;
- Вишні.
- Медові коржі
- Заварний крем зі згущонкою
- Карамель “Тоффі”
- Грушеве компоте.
- Медові коржі
- Сметанковий крем
- Чорнослив
- Волоський горіх.
- Мегашоколадний бісквіт “Брауні”;
- Вишневе конфі;
- Шоколадний мус.
- Фундуковий та безглютеновий бісквіти
- Збита карамель
- Мус на основі горіхової крихти
- Глазур гурме з горіхами.
- Ванільний бісквіт “Джоконда”
- Креме “Екзотик”
- Кокосовий мус
- Мус-чизкейк.
- Фундуковий бісквіт
- Хрусткий прошарок із праліне та горіхами
- Фундукова намелака
- Компоте з пряною грушею
- Фундуковий мус.
- Фундуковий бісквіт;безглютеновий бісквіт
- Хрусткий прошарок з горіхами та роялтином
- Абрикосове конфі
- Ванільний збитий ганаш
- Фундуковий мус.
- Фісташковий бісквіт “Джоконда”
- Полуничне кулі
- Мус з грейпфрута
- Нотки троянди.
- Кокосовий крамбл
- Ананасовий мармелад
- Збитий ганаш з маракуєю.
- Морквяний бісквіт з горіхами
- Карамельні яблука
- Легкий крем зі спеціями.
- Заварне тісто
- Кракелін
- Ванільний збитий ганаш з маскарпоне
- Полуничне кулі.
- Заварне тісто
- Кракелін
- Бананова карамель
- Крем “Банан-лайм”.
- Шоколадне сабле
- Кавова карамель
- Кавова намелака та кавовий мус.
- Мигдальне сабле
- Ванільний крем “Муслін”
- Свіжі ягоди.
- Фундуковий бісквіт
- Ванільне креме
- М’яка карамель
- Фундуковий мус
- Мигдалево-полуничне покриття.
1. Піна-колада (мармелад ананасовий, кокосовий ганаш)
2. Суниця-грейпфрут
3. Чорничний йогурт
– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.
років у ніші
онлайн-учнів по всьому світу
успішних вебінарів
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.