Для тих, хто хоче здивувати сім’ю та друзів неймовірними смаколиками у святковий період!

Особливий Різдвяний стіл з Євгенією Періг

Ароматні зимові рецепти, які так і кличуть свята на поріг: авторські рецепти до столу, солодощі та напої

Зареєструватись
1 690 грн
1 590 грн

Для кого цей курс?

Для кондитерів

Ви зможете запропонувати замовникам нові смачнезні рецепти зимових солодощів і потішити близьких.

Для усіх, хто хоче посмакувати новинками на Різдво

Урізноманітните святковий стіл моїми улюбленими перевіреними рецептами, які точно здивують своїм смаком та ароматом навіть найвибагливіших гостей.

Програма курсу

Ароматна грибна юшка

Юшка на основі авторського рецепту бульйону із сушеними грибочками. Подається із локшиною домашнього приготування з наступного уроку.

Локшина домашнього приготування

Навіть найякісніша італійська локшина з твердих сортів пшениці не дасть такого незвичайного смаку, як ця, зроблена власноруч за старим традиційним рецептом. Особливо смачна з грибною юшкою, хоч дітки полюбляють її за будь-якої нагоди.

Салат із хрумкими баклажанами

Обсмажені баклажани з маринованим перцем та червоною цибулькою в поєднанні з волоським горіхом створюють неповторну композицію смаків — цей салат вас попросять рідні робити на кожнісіньке сімейне свято!

Півник “Кюкле” з печеною картоплею

Різновид соковитої курочки, який по-особливому вигодовують. Яскравого кольору м’ясу надають натуральні корми, зокрема кукурудза. М‘ясо надзвичайно ніжне та соковите. Замаринованого, невеличкого півника ми запечемо, а на гарнір приготуємо запечену картоплю та соус на основі грецького йогурту.

Печиво «Грибочки»

Хрумке печиво, в основі якого сушений білий гриб. Цей аромат просто не передати словами.

Якщо хочете здивувати гостей на свята, то «Грибочки» — це те, що вам потрібно приготувати якнайшвидше.

Різдвяне поліно (Буш де Ноель)

Шоколадний шовковий бісквіт із найніжнішим вершковим кремом та вишневим компоте всередині. Його зовнішній вигляд нагадує стовбур дерева, завдяки шоколадному ганашу, який тут грає роль кори!Вишуканий торт з унікальним різдвяним дизайном.

Кекс «Малиновий глінтвейн»

Кекс на основі пюре малини з нотками ароматного вина, яке повністю «випікається», залишаючи лише свій аромат і особливу ніжність кексу.

І куди ж без прянощів? У кекс додамо традиційні спеції для глінтвейну в особливих поєднаннях — так, щоб на 100% зберегти глибокий аромат.

Печиво «Зимова вишня»

Ніжне печиво з приємним терпко-солодким ароматом вишень. Всередині — соковиті ягоди та густа вишнева карамель. Так, ми її теж приготуємо з нуля!

А зверху покриємо глазур’ю із шоколаду та сублімованими вишнями. Це хрумке печиво дивовижно ароматне та просто тане в роті. Готується надзвичайно швидко, і воно таке смачне — ви точно готуватимете його багато-багато разів!

Пампушки різдвяні з фісташковою начинкою і ягодами

Пухкенькі ароматні пампушки, які не розлазяться та не течуть, з неймовірним фісташковим кремом на основі сиру “Маскарпоне” та з ягідною начинкою.

Авторський рецепт мого тіста водночас дуже пухкий та ніжний, а крем із нотками ягідного компоте просто тануть у роті.

“Штолен” традиційний

Бездріжджовий штолен на основі кисломолочного сиру із сухофруктами, фундуком і марципаном. Святковий, вишуканий та незабутній смак європейської зими.

Святковий новорічний торт із тематичним декором

Яблучний бісквіт, карамелізовані яблучка в прошарку та крем-сир із додаванням карамелі. Цей аромат можна відчути вже зараз в уяві.

Доповнення рецепту: яскравий тематичний декор, який створить новорічний настрій. Вишукано, ароматно та дуже смачно!

Глінтвейн 18+

Розкішний та яскравий смак п’янкого рожевого вина з терпкими нотками імбиру, ароматної кориці та гвоздики — це те, чим можна закохати в себе. Зігріваючий напій з прянощами та соковитими грушами, яблуками та апельсином зачарує навіть тих, хто не дуже любить тепле вино. Ідеальний напій для холодного зимового вечора!

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте доступ до 12 професійних відеоуроків
Матимете 12 деталізованих рецептів
Складете ідеальний перелік страв до святкового столу
Навчитесь готувати багато нових страв: і солодких, і солоних
Додасте в зимовий асортимент солодощів  тематичні смаколики
Урізноманітните щорічне новорічне меню і здивуєте усіх