Для тих, хто пропонує найсмачніше

Доповнений курс
«Вічна класика»: найкращі 10 рецептів

Сучасний погляд на еталони випічки: сирник з персиками, “Спартак” на 8 та 50 коржів, “Шарлот”  “Чорний ліс”, NEW “Київський” та інші хіти LaCreme!

Зареєструватись
2 390 грн
2 990грн

Для кого цей курс?

Для весільних кондитерів

Ви зможете запропонувати замовникам улюблену класику на кендібар чи як подарунки гостям.

Для тих, хто починає свій солодкий шлях

Ви додасте в асортимент перші хіти, які стануть вашою опорою — класика завжди найпопулярніша серед наших замовників!

Програма курсу

Сирник з персиками

Хрумкий, листковий та дуже ніжний!

- Авторська техніка Хіт продажу у LaCreme! Абсолютний фаворит усіх любителів сирничків.

● Ніжний сирний мус.
● Багаааато солодких персиків, які збалансовують смак.
● Кремова текстура та бездоганний рівень солодкості: як десерт чи до сніданку у вихідні.
● Прості та знайомі інгредієнти, які можна швидко перетворити у шедевр! швидкого виготовлення листкового тіста.

- Найхрумкіші коржі, які не злипаються та не розм’якають.

- Ніжний та водночас стабільний крем.

* ця унікальна рецептура дозволяє зберігати виріб тривалий час.

“Спартак” на 50 коржів

Яскравий, багатошаровий та дуже апетитний!

● Понад 50 ультратонких коржів, які тануть в роті. ● Стабільний, надзвичайно ніжний та в міру солодкий крем.
● Авторська техніка розкатування коржів.
● Секрети та нюанси зберігання й транспортування.

“Київський” NEW

Найпопулярніший торт-сувенір в українському асортименті.

● Хрумкі горіхові коржі з надзвичайним ароматом.
● Густий насичений крем.

Класична рецептура — легко пекти, ще легше з’їдати!

Сирник

Традиційний львівський сирник, без якого не обходяться жодні народні свята.

● Унікальні нюанси та тонкощі приготування від місцевих майстринь.  
● Секретний інгредієнт, який покращує текстуру.
● Волога та стабільна водночас сирна маса.
● Ідеально для діток — лише натуральні та корисні інгредієнти.

“Шарлот”

Ніжний та легкий торт, який швидко готується – ідеально для домашніх святкувань та солодких посиденьок у кав’ярні.

● Пористий бісквіт “Савоярді” та різні способи його відсаджування.
● Надзвичайно ніжний крем “Баваруа”.
● Грушеве компоте з нотками ароматного “Амарето”.

Це новітня класика – або, як ми кажемо, “торт, який ще не “приївся””.

*в оригінальній подачі

“Спартак”  на 8 коржів

Справжній класичний рецепт, який випікали ще наші бабусі. Менша шаровість робить шоколадно-сметанний смак відчутнішим і чіткішим.

● Ароматне шоколадно-медове тісто.
● Сметанковий крем з сиром «Маскарпоне»
● Шоколадна посадка.

*Швидкий у приготуванні. Можна заморожувати. Рекомендуємо подавати як торт чи як нарізні тістечка.

“Чорний ліс”

Таке класичне та улюблене поєднання шоколаду й вишні. Дуже соковитий, насичений, густий, ароматний, з кислинкою. Гіркий шоколад та ніжний крем, кислинка вишні.

● Шоколадно-мигдалевий бісквіт із нотками гіркого шоколаду.
● Пряний пунш зі смаком зимових свят.
● Вишневе компоте з лікером «Кірш».
● Сметанковий крем із шоколадною крихтою.
● Ніжний “Шантільї”.

*швидко готується – люблю його подавати тістечками, хоч чудово смакує і тортом. Дуже стильна класика!

Медовий класичний

Смак дитинства, який неможливо забути: але з ще якісніших інгредієнтів, щоб досягнути максимальної ніжності.

● М’які медово-карамельні коржі.
● Ніжний крем, який огортає кожен корж пеленою.
● Однорідний смак із відтінками густого меду та легкої, повітряної сметани.

Рекомендую для усіх застіль: навіть найвибагливіші гості будь-якого віку оцінять легкість цього десерту.

Мусовий “Захер”

Австрійська класика зі смаком найкращого шоколаду та солоденького хенд-мейд джему.

● Шоколадний мус – однорідний, густий, з гірчинкою.  
● Солодка абрикосова начинка з нотками маракуї. ● Пористий шоколадний бісквіт на чорному шоколаді.
● Шоколадна глазурь.

Це той “шоколадний шоколад”, але з довершеною ноткою абрикосу та маракуї.

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Матимете доступ до 10 професійних відеоуроків назавжди
Отримаєте 10 технологічних карт
Здобудете основу для початку продажів
Навчитесь готувати сучасні класичні торти
Додасте в асортимент вічні хіти
Урізноманітните пропозицію весільних солодощів “із собою”