Для тих, хто пропонує найсмачніше
Сучасний погляд на еталони випічки: сирник з персиками, “Спартак” на 8 та 50 коржів, “Шарлот” “Чорний ліс”, NEW “Київський” та інші хіти LaCreme!
Ви зможете запропонувати замовникам улюблену класику на кендібар чи як подарунки гостям.
Ви додасте в асортимент перші хіти, які стануть вашою опорою — класика завжди найпопулярніша серед наших замовників!
Хрумкий, листковий та дуже ніжний!
- Авторська техніка Хіт продажу у LaCreme! Абсолютний фаворит усіх любителів сирничків.
● Ніжний сирний мус.
● Багаааато солодких персиків, які збалансовують смак.
● Кремова текстура та бездоганний рівень солодкості: як десерт чи до сніданку у вихідні.
● Прості та знайомі інгредієнти, які можна швидко перетворити у шедевр! швидкого виготовлення листкового тіста.
- Найхрумкіші коржі, які не злипаються та не розм’якають.
- Ніжний та водночас стабільний крем.
* ця унікальна рецептура дозволяє зберігати виріб тривалий час.
Яскравий, багатошаровий та дуже апетитний!
● Понад 50 ультратонких коржів, які тануть в роті. ● Стабільний, надзвичайно ніжний та в міру солодкий крем.
● Авторська техніка розкатування коржів.
● Секрети та нюанси зберігання й транспортування.
Найпопулярніший торт-сувенір в українському асортименті.
● Хрумкі горіхові коржі з надзвичайним ароматом.
● Густий насичений крем.
Класична рецептура — легко пекти, ще легше з’їдати!
Традиційний львівський сирник, без якого не обходяться жодні народні свята.
● Унікальні нюанси та тонкощі приготування від місцевих майстринь.
● Секретний інгредієнт, який покращує текстуру.
● Волога та стабільна водночас сирна маса.
● Ідеально для діток — лише натуральні та корисні інгредієнти.
Ніжний та легкий торт, який швидко готується – ідеально для домашніх святкувань та солодких посиденьок у кав’ярні.
● Пористий бісквіт “Савоярді” та різні способи його відсаджування.
● Надзвичайно ніжний крем “Баваруа”.
● Грушеве компоте з нотками ароматного “Амарето”.
Це новітня класика – або, як ми кажемо, “торт, який ще не “приївся””.
*в оригінальній подачі
Справжній класичний рецепт, який випікали ще наші бабусі. Менша шаровість робить шоколадно-сметанний смак відчутнішим і чіткішим.
● Ароматне шоколадно-медове тісто.
● Сметанковий крем з сиром «Маскарпоне»
● Шоколадна посадка.
*Швидкий у приготуванні. Можна заморожувати. Рекомендуємо подавати як торт чи як нарізні тістечка.
Таке класичне та улюблене поєднання шоколаду й вишні. Дуже соковитий, насичений, густий, ароматний, з кислинкою. Гіркий шоколад та ніжний крем, кислинка вишні.
● Шоколадно-мигдалевий бісквіт із нотками гіркого шоколаду.
● Пряний пунш зі смаком зимових свят.
● Вишневе компоте з лікером «Кірш».
● Сметанковий крем із шоколадною крихтою.
● Ніжний “Шантільї”.
*швидко готується – люблю його подавати тістечками, хоч чудово смакує і тортом. Дуже стильна класика!
Смак дитинства, який неможливо забути: але з ще якісніших інгредієнтів, щоб досягнути максимальної ніжності.
● М’які медово-карамельні коржі.
● Ніжний крем, який огортає кожен корж пеленою.
● Однорідний смак із відтінками густого меду та легкої, повітряної сметани.
Рекомендую для усіх застіль: навіть найвибагливіші гості будь-якого віку оцінять легкість цього десерту.
Австрійська класика зі смаком найкращого шоколаду та солоденького хенд-мейд джему.
● Шоколадний мус – однорідний, густий, з гірчинкою.
● Солодка абрикосова начинка з нотками маракуї. ● Пористий шоколадний бісквіт на чорному шоколаді.
● Шоколадна глазурь.
Це той “шоколадний шоколад”, але з довершеною ноткою абрикосу та маракуї.
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.