11 найвдаліших рецептів пасок, панетоне та крафінів
Великодня випічка від Євгенії Періг
Реєструйся за найсолодшою ціною 990 грн.

11 найвдаліших рецептів пасок, панетоне та крафінів
Реєструйся за найсолодшою ціною 990 грн.
Новий погляд на традиційні вироби
– ароматна, насичена смаком шоколаду, із додаванням вишні та шоколадної пасти.
– найкращий рецепт панетоне, який тане у роті.
– випробуваний роками хіт – надзвичайно пухка паска на дріжджах.
– солодкі шари, які поєднали усі переваги мафіна та круасана.
– хіт продажів кондитерської La Creme. Ефектний вигляд, неперевершений смак та аромат фісташки.
– ніжний крафін, який ідеально доповнить великодній кошик або стане улюбленою випічкою вечірніх чаювань.
– стародавній рецепт польських господинь, адаптований під сучасність, який передається із покоління в покоління. Пасочка тане в роті, довго не черствіє та залишається ароматною.
– беззаперечний хіт. Тривала ферментація дарує довершений смак та ідеальну повітряну текстуру. Родзинкою стануть цукати, які ми власноруч приготуємо.
– коли бракує часу, а панетоне потрібен «на зараз». Ідеальний варіант для зайнятих господинь чи на продаж.
– дуже ароматна, жовтенька та пухка паска із додаванням крему, який робить структуру неймовірно ніжною.
– перевірений поколіннями бабусь рецепт, який завжди виходить.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.