11 найвдаліших рецептів пасок, панетоне та крафінів

Великодня випічка від Євгенії Періг

Реєструйся за найсолодшою ціною 990 грн.

Переваги курсу

11 рецептів з досвіду
Професійні відео
Зрозумілі рецептури
Миттєвий доступ до уроків
Чат-підтримка з Євгенією на 2 місяці
Чат з однодумцями залишається назавжди

Для кого буде корисним?

Професійним кондитерам, щоб збільшити асортимент випічки
Кондитерам, які випікають вдома та для близьких

Новий погляд на традиційні вироби

Програма курсу: 11 Великодніх хітів

Шоколадна паска

– ароматна, насичена смаком шоколаду, із додаванням вишні та шоколадної пасти.

Панетоне New

– найкращий рецепт панетоне, який тане у роті.

Паска традиційна

– випробуваний роками хіт 
– надзвичайно пухка паска на дріжджах.

Листковий крафін

– солодкі шари, які поєднали усі переваги мафіна та круасана.

Крафін фісташковий

–  хіт продажів кондитерської La Creme. Ефектний вигляд, неперевершений смак та аромат фісташки.

Крафін з журавлиною

– ніжний крафін, який ідеально доповнить великодній кошик або стане улюбленою випічкою вечірніх чаювань.

Польська паска

– стародавній рецепт польських господинь, адаптований під сучасність, який передається із покоління в покоління. Пасочка тане в роті, довго не черствіє та залишається ароматною.

Панетоне з цукатами

– беззаперечний хіт. Тривала ферментація дарує довершений смак та ідеальну повітряну текстуру. Родзинкою стануть цукати, які ми власноруч приготуємо.

Панетоне нашвидкуруч

– коли бракує часу, а панетоне потрібен «на зараз». Ідеальний варіант для зайнятих господинь чи на продаж.

Паска кремова

– дуже ароматна, жовтенька та пухка паска із додаванням крему, який робить структуру неймовірно ніжною.

Паска класична

– перевірений поколіннями бабусь рецепт, який завжди виходить.

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Навчитесь готувати
+11 пасок
Відволічетесь від буденності
Урізноманітните випічку
Додасте в асортимент перевірені великодні хіти
Матимете доступ до рецептур назавжди
Познайомитесь з однодумцями та колегами