Перевірені рецепти, які принесли успіх Євгенії Періг

Марафон: 11 найуспішніших та найсмачніших рецепти кондитерської La Creme

Для тих, хто хоче навчитись професійно готувати торти, рулети та чизкейки.

Для кого цей мінімарафон?

Для професійних кондитерів

Ви запропонуєте замовникам перевірені успішні десерти, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші торти, рулети та чизкейки.

Для тих, хто хоче збільшити асортимент

Ви додасте у свою пропозицію перевірені рецепти La Creme: торти, рулети та чизкейки для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте дворічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.

Програма курсу

“Наполеон” із вишнями

– хрустке листкове тісто на основі масла 82 %;
– заварний крем із додаванням сиру “Маскарпоне”;
– заварена ціла вишенька без кісточки.

“Наполеон” із карамелізованими яблуками

– хрустке листкове тісто на основі масла 82 %;
– заварний крем із додаванням сиру “Маскарпоне”;
– карамелізовані яблука.

Медовий торт із карамеллю та грушею

– хрустке листкове тісто на основі масла 82 %;
– медові коржі на основі квіткового меду;
– збитий ванільний ганаш із натуральною ваніллю;– карамель (тоффі);
– грушеве компоте.

Медовий торт із чорносливом

– коржі на основі квіткового меду;
– вершково-сметанковий крем із додаванням волоського горіху та чорносливу.

Чизкейк “Піна Колада”

– ванільне сабле з додаванням цедри лайму та кокосової стружки;
– ніжна сирна маса на основі крем-сиру з додаванням кокосових вершків і лайму;
– компоте ананас-лайм зі шматочками ананасу.

Чизкейк «Ягідний»

– основа для чизкейка на мигдальному борошні із сублімованими ягодами;
– ніжний крем-сир із ягідним пюре;
– мус на основі пюре лісових ягід.

Чизкейк «Капучино»

– шоколадне сабле;
– запечений шоколадно-кавовий ганаш;
– ніжна сирна маса з додаванням еспресо;
– збитий ванільний ганаш.

Чизкейк «Мохіто полуничне»

– ніжна ванільна сирна маса;
– сирна полунична маса;
– полуничне конфі з додаванням пасти м‘яти;
– збитий ванільно-м‘ятний ганаш.

Меренговий рулет «Фісташка-вишня»

– ніжний корж на основі меренги з додаванням великого вмісту фісташкового борошна;
– крем на основі маскарпоне, натуральної фісташкової пасти та подрібненої фісташки;
– центр із вишневого конфі.

Меренговий рулет «Ваніль-ягоди»

– меренговий корж, який готується з пишної білкової маси з додаванням цукру та крохмалю;
– ніжний крем на основі крем-сиру, маскарпоне, вершків і цукрової пудри;
– центр із полуничного конфі.

Бонус: Фундуковий “Естергазі”

– білково-горіхові коржі на основі міксу горіхів (фундук, арахіс, кеш‘ю);
– заварний крем;– крем на основі фундукового праліне з додаванням фундукової пасти;
– зверху – гляссаж.

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте технологічні карти
Відволічетесь від щоденного стресу
Урізноманітните меню для замовників
Матимете доступ до 11 найкращих рецептів кондитерської на 2 роки
Навчитесь готувати популярні торти, рулети та чизкейки
Додасте в асортимент успішні та перевірені часом хіти