Перевірені рецепти, які принесли успіх Євгенії Періг
Марафон: 11 найуспішніших та найсмачніших рецепти кондитерської La Creme
Для тих, хто хоче навчитись професійно готувати торти, рулети та чизкейки.
23:59:00

Перевірені рецепти, які принесли успіх Євгенії Періг
Для тих, хто хоче навчитись професійно готувати торти, рулети та чизкейки.
23:59:00
Ви запропонуєте замовникам перевірені успішні десерти, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші торти, рулети та чизкейки.
Ви додасте у свою пропозицію перевірені рецепти La Creme: торти, рулети та чизкейки для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте дворічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.
– хрустке листкове тісто на основі масла 82 %;
– заварний крем із додаванням сиру “Маскарпоне”;
– заварена ціла вишенька без кісточки.
– хрустке листкове тісто на основі масла 82 %;
– заварний крем із додаванням сиру “Маскарпоне”;
– карамелізовані яблука.
– хрустке листкове тісто на основі масла 82 %;
– медові коржі на основі квіткового меду;
– збитий ванільний ганаш із натуральною ваніллю;– карамель (тоффі);
– грушеве компоте.
– коржі на основі квіткового меду;
– вершково-сметанковий крем із додаванням волоського горіху та чорносливу.
– ванільне сабле з додаванням цедри лайму та кокосової стружки;
– ніжна сирна маса на основі крем-сиру з додаванням кокосових вершків і лайму;
– компоте ананас-лайм зі шматочками ананасу.
– основа для чизкейка на мигдальному борошні із сублімованими ягодами;
– ніжний крем-сир із ягідним пюре;
– мус на основі пюре лісових ягід.
– шоколадне сабле;
– запечений шоколадно-кавовий ганаш;
– ніжна сирна маса з додаванням еспресо;
– збитий ванільний ганаш.
– ніжна ванільна сирна маса;
– сирна полунична маса;
– полуничне конфі з додаванням пасти м‘яти;
– збитий ванільно-м‘ятний ганаш.
– ніжний корж на основі меренги з додаванням великого вмісту фісташкового борошна;
– крем на основі маскарпоне, натуральної фісташкової пасти та подрібненої фісташки;
– центр із вишневого конфі.
– меренговий корж, який готується з пишної білкової маси з додаванням цукру та крохмалю;
– ніжний крем на основі крем-сиру, маскарпоне, вершків і цукрової пудри;
– центр із полуничного конфі.
– білково-горіхові коржі на основі міксу горіхів (фундук, арахіс, кеш‘ю);
– заварний крем;– крем на основі фундукового праліне з додаванням фундукової пасти;
– зверху – гляссаж.
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.