Марафон №6 від Євгенії Періг

14 найактуальніших солодких та солоних страв сезону: моті, безглютенові та безлактозні десерти, еклери, тістечка, закуски та торти!

Навчальна платформа
Зрозумілі рецептури
Професійні відео
5 тижнів1
Домашні завдання

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів, щоб внести у свій асортимент світові хіти
Для поціновувачів домашніх смаколиків: корисні, солодкі та солоні страви

Програма марафону: 5 тижнів

1. Тиждень корисних солодощів

Безглютенові, безлактозні десерти та смаколики без цукру. 

- Моті “Полуниця-Пломбір”, “Чорниця-лайм. Безглютенове тісто на основі фруктового пюре та найсмачніша начинку зі смаком літа. Моті – це останній тренд в кондитерці: корисно, смачно та вишукано. 

- Тарталетка “Грейпфрут-Мʼята”. Неймовірний десерт без глютену, без лактози та без білого цукру.

- Печиво “Манго-Маракуя”. Солодке безглютенове печиво без додавання білого цукру.

2. Тиждень «Еклероманія»

Обговоримо усі нюанси заварного тіста для еклерів та “Шу” і навчимось готувати повітряні літні начинки, які чудово смакують саме з заварним тістом. Також приготуємо закуску, адже заварне тісто не обмежується лише солодкими інтерпретаціями.

- Вітринний десерт “Шу” з фундуком та ожиною/ Фундуковий заварний крем, фундучний шантільї та ожиновий гель. 

- Еклер “Екзотик”. Крем «Манго-маракуя», кокосовий шантільї, свіже манго.

- Еклер закусковий “Цезар”. Солений кракелюр з кунжутом, кремовий сир з солодкою паприкою, курка, зелень.

3. Тиждень «Кенді бар»

Детально розберемо складнощі приготування мусових тістечок.

- Мусове тістечко “Медовик” Улюблений торт мільйонів перетворимо на мінітістечко, яке ідеально смакуватиме на святкуваннях. Медові коржі та незмінно ніжний сметанний крем. Грушеве компоте та арахісова карамель. 

- Мусове тістечко “Вишня-Віскі”Only 18+. Шоколадний “Муальо”, пунш на основі віскі, шоколадний мус з бобами тонка і дууууже «доросла» вишня з віскі.

4. Тиждень “Закуски”

Заглибимось у приготування тіста, зокрема фітнес-хліба та філо для десертів та закусок. Вміння приготувати різні види тіста створює величезні можливості для асортименту: і солодкого, і соленого. Буде багато деталей!

- Мультизлаковий хліб. На основі хліба приготуємо брускету з гуакамоле і смаженим сиром «Халумі».

- Тісто філо. Навчимося готувати ультратонке тісто. На основі тіста філо приготуємо мʼясо-сирний пиріг та турецьку пахлаву з фісташкою.

5. Тиждень «Торти»

Навчимось готувати два найулюбленіші дитячі торти й обговоримо нові декори, які будуть дедалі актуальніші у цьому сезоні. Ці дві позиції – справжні хіти: і фрукти, і шоколад – саме те, що люблять маленькі клієнти.

- “Тутті-Фрутті” Вибух смаків: усі улюблені ягоди та фрукти в одному торті. Ягідний бісквіт, ягідний пунш, апельсиновий гель, манговий  та малиновий мус та багато іншого – ну дуже по-літньому! Декор у стилі «Barbie». 

- “Кіндер Джой” Абсолютний фаворит дітей та солодкоїжок. Фундуковий бісквіт, шоколадний чизкейк, фундуковий ганаш, шоколадна карамель, крем на основі крем-сиру та фундукового праліне. Мастичний декор.

Роботи учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Навчитесь готувати +12 страв
Додасте в асортимент актуальні хіти
Урізноманітните меню солодкими та солоними стравами
Матимете доступ до рецептур назавжди
Відволічетесь від буденності
Познайомитесь з однодумцями та колегами

Поспішіть зареєструватись на Марафон №6 і проведіть 5 тижнів із солодкою користю!