Для тих, хто хоче невпинно вдосконалюватись у вміннях!
Солодкі та солоні смаколики: кекси, рулети, листкове тісто, здоба, пироги, веріни, тістечка, торти та тарталетки — повний фул найкращих рецептів!
Ви зможете запропонувати замовникам перевірені хіти нашої студії та рецепти найпопулярніших смаколиків.
Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати +19 солодких та солоних страв.
- Ніжне тісто на основі фісташкового борошна та з цілими фісташками.
- Неймовірне вишневе просочування й солодко-кисла вишнева начинка.
- Глазур “Гурме” з подрібненими фісташками.
Справжній витвір вишуканого мистецтва — хрумкі фісташки та м’які солодкі вишні з горіховим післясмаком.
- Тісто на основі власноруч приготовленого базилікового песто.
- Два види сиру.
-Ароматні кедрові горіхи.
- Крем-сир з в‘яленими томатами.
Абсолютний хіт серед усіх, хто хоч раз його куштував! Ідеально для святкових застіль.
- Повітряний меренговий корж.
- Кисленький лаймовий курд.
- Вишукана маринована полуниця.
- Ніжний крем на основі шоколаду.
Фаворит наших літніх замовлень у La Creme!
- Віденський бісквіт.
- Карамельний крем.
- Ванільний ганаш.
Оригінальна європейська класика із сучасними нотками.
- Неймовірне листкове тісто.
- Соковита начинка з рибою та овочами.
- Авторська техніка фігурної нарізки тіста.
Солоний пиріг, який закохує своїм смаком!
Піддатливе витяжне тісто, соковита начинка, правильне формування та незвичні тонкощі випікання.
Пухке тісто, капуста у вершках з вареними яйцями. Краще, ніж в бабусі.
Нескладні у приготуванні здобні булочки стануть улюбленим десертом до чаювання. Ніжне тісто в поєднанні з ягодами дає дивовижний смак.
- Неймовірно ніжний ванільний муслін.
- Соковита свіжа полуниця.
- Полуничне желе.
Легкий літній торт з класичною рецептурою, який завоював мільйони сердець!
- Морквяне пісочне тісто.
- Ніжний заварний сирний крем.
- Соковиті сливи.
Надзвичайний — один з моїх особистих фаворитів!
- Мигдальне сабле.
- Мангове кюлі.
- Франжипан.
- Мус з м‘ятою та лаймом.
- Дзеркальна глазур.
Справжній вибух смаку тропічних фруктів!
- Шоколадне сабле.
- Фінансьє.
- Збитий ганаш з фундуковим праліне.
Фундук і шоколад — це золота класика смаку, а класика вічна.
- Шоколадний мус.
- Карамелізовані банани.
- Крем з маракуї.
Легкий порційний десерт, який ідеально поєднує в собі шоколад, банан і повітряний крем.
- Малиновий збитий ганаш.
- Мус «Сакура» з надзвичайним ароматом.
- Компоте зі сливи.
Дивовижне поєднання ніжності та п’янкості в одному десерті.
- Бісквіт зі смородиною.
- Лавандовий мус.
- Смородиновий крем.
Тістечко має дуже вишуканий смак, а приємна кислинка смородини чудово поєднується з ароматом лаванди!
- Фундуковий бісквіт з праліне.
- Заварний крем на жовтках.
- Кавова карамель.
- Збитий шоколадний ганаш.
- Шоколадна глазур.
Тістечко легко приготувати, смаки просто зрозуміти, а балансом можна насолоджуватися вічно!
- Ванільний бісквіт.
- Полуничне компоте.
- Ванільна намелака.
- Мус на основі справжнього рожевого “Фраголіно”.
Дуже літній десерт для закоханих з пікантними нотками.
- Ванільний бісквіт.
- “Вибухова” карамель, якої тааак багато!
- Ягідне компоте.
- Лаймова намелака для урізноманітнення смаку. - Чорничний мус.
- Дзеркальна глазур на чорничному пюре.
Яскравий аромат усіх чорних ягід, збалансований лаймовою кислинкою та солодкою карамеллю!
- Різноманітний декор.
- Складні конструкції.
Начинки:
- Червоний оксамит: ніжний та повітряний червоний бісквіт, малинове компоте, ванільний крем.
- Ягідна: ванільний бісквіт, ягідне кулі.
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.