Для тих, хто хоче невпинно вдосконалюватись у вміннях!

Кондитерський марафон №1

Солодкі та солоні смаколики: кекси, рулети, листкове тісто, здоба, пироги, веріни, тістечка, торти та тарталетки — повний фул найкращих рецептів!

Зареєструватись
1 890 грн
1 590 грн

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви зможете запропонувати замовникам перевірені хіти нашої студії та рецепти найпопулярніших смаколиків.

Для усіх, хто хоче урізноманітнити своє меню смаколиками

Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати +19 солодких та солоних страв.

Програма курсу

Кекс “Фісташка-вишня”

- Ніжне тісто на основі фісташкового борошна та з цілими фісташками.
- Неймовірне вишневе просочування й солодко-кисла вишнева начинка.
- Глазур “Гурме” з подрібненими фісташками.

Справжній витвір вишуканого мистецтва — хрумкі фісташки та м’які солодкі вишні з горіховим післясмаком.

Закусковий кекс.

- Тісто на основі власноруч приготовленого базилікового песто.
- Два види сиру.
-Ароматні кедрові горіхи.  
- Крем-сир з в‘яленими томатами.

Абсолютний хіт серед усіх, хто хоч раз його куштував! Ідеально для святкових застіль.

Меренговий рулет

- Повітряний меренговий корж.
- Кисленький лаймовий курд.
- Вишукана маринована полуниця.
- Ніжний крем на основі шоколаду.

Фаворит наших літніх замовлень у La Creme!

Карамельний рулет

- Віденський бісквіт.
- Карамельний крем.
- Ванільний ганаш.

Оригінальна європейська класика із сучасними нотками.

Пиріг з червоною рибою та шпинатом

- Неймовірне листкове тісто.
- Соковита начинка з рибою та овочами.
- Авторська техніка фігурної нарізки тіста.

Солоний пиріг, який закохує своїм смаком!

Віденський штрудель з яблуками, грушами, горіхами

Піддатливе витяжне тісто, соковита начинка, правильне формування та незвичні тонкощі випікання.

Здобні булочки з капустою

Пухке тісто, капуста у вершках з вареними яйцями. Краще, ніж в бабусі.

Здобні булочки з ягодами

Нескладні у приготуванні здобні булочки стануть улюбленим десертом до чаювання. Ніжне тісто в поєднанні з ягодами дає дивовижний смак.

“Фрезьє”

- Неймовірно ніжний ванільний муслін.
- Соковита свіжа полуниця.
- Полуничне желе.

Легкий літній торт з класичною рецептурою, який завоював мільйони сердець!

Морквяний пиріг зі сливами

- Морквяне пісочне тісто.
- Ніжний заварний сирний крем.
- Соковиті сливи.

Надзвичайний — один з моїх особистих фаворитів!

Тарталетка «Мохіто-Манго»

- Мигдальне сабле.
- Мангове кюлі.
- Франжипан.
- Мус з м‘ятою та лаймом.
- Дзеркальна глазур.

Справжній вибух смаку тропічних фруктів!

Тарталетка «Горішок»

- Шоколадне сабле.
- Фінансьє.
- Збитий ганаш з фундуковим праліне.

Фундук і шоколад — це золота класика смаку, а класика вічна.

Верін «Шоколад-Банан-Маракуя»

- Шоколадний мус.
- Карамелізовані банани.
- Крем з маракуї.

Легкий порційний десерт, який ідеально поєднує в собі шоколад, банан і повітряний крем.

Верін “Сакура-малина”

- Малиновий збитий ганаш.
- Мус «Сакура» з надзвичайним ароматом.
- Компоте зі сливи.

Дивовижне поєднання ніжності та п’янкості в одному десерті.

Нарізне тістечко «Смородина-Лаванда»

- Бісквіт зі смородиною.
- Лавандовий мус.
- Смородиновий крем.

Тістечко має дуже вишуканий смак, а приємна кислинка смородини чудово поєднується з ароматом лаванди!

Нарізне тістечко «Кавовий фундук»

- Фундуковий бісквіт з праліне.
- Заварний крем на жовтках.
- Кавова карамель.
- Збитий шоколадний ганаш.
- Шоколадна глазур.

Тістечко легко приготувати, смаки просто зрозуміти, а балансом можна насолоджуватися вічно!

Мусове тістечко «Фраголіно-полуниця»

- Ванільний бісквіт.
- Полуничне компоте.
- Ванільна намелака.
- Мус на основі справжнього рожевого “Фраголіно”.

Дуже літній десерт для закоханих з пікантними нотками.

Мусове тістечко «Вибухова чорниця»

- Ванільний бісквіт.
- “Вибухова” карамель, якої тааак багато!
- Ягідне компоте.
- Лаймова намелака для урізноманітнення смаку. - Чорничний мус.
- Дзеркальна глазур на чорничному пюре.

Яскравий аромат усіх чорних ягід, збалансований лаймовою кислинкою та солодкою карамеллю!

ТОРТ із «ВАУ» ефектом і ярусною конструкцією.

- Різноманітний декор.
- Складні конструкції.  

Начинки:
- Червоний оксамит: ніжний та повітряний  червоний бісквіт, малинове компоте, ванільний крем.
- Ягідна: ванільний бісквіт, ягідне кулі.

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте якісні відеоуроки
Отримаєте абсолютно нові хітові смаки
Урізноманітните меню і здивуєте усіх
Навчитесь готувати 19 надзвичайних рецептів, з яких можете зробити ще більше!
Поспілкуєтесь з колегами та однодумцями, наберетесь досвіду
Додасте в асортимент трендові смаколики