Другий надзвичайний марафон смаколиків від Євгенії Періг!

Кондитерський марафон №2

30 неймовірних рецептів на свято та щодень: чизкейки, кіші, кендібари, різдвяна випічка, круасани, макарони та закуски

Зареєструватись
1 890 грн
1 590 грн

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви зможете запропонувати замовникам перевірені хіти нашої студії та рецепти найпопулярніших солоних смаколиків.

Для усіх, хто хоче урізноманітнити своє меню смаколиками

Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати аж 30 нових  страв.

Програма курсу

«Чизкейки»

- Чизкейк «Ванільний».
- Чизкейки-ескімо «Фісташка» на паличці.

Навчимось готувати ніжну однорідну масу для чизкейків і обговоримо вишукані варіації десерту, які можна використовувати для кенді барів.

«Заварне тісто»

- “Шу” фундукове.
- Профітролі закускові з печінковим парфе та соусом із журавлини.

Розглянемо нюанси та тонкощі приготування заварного тіста, приготуємо солодку та солону версію “заварнушки” у сучасній інтерпретації.

«Кіші»

- Кіш із креветками та шпинатом.
- Кіш із бринзою та в‘яленими томатами.

Навчимось готувати смачнезне тісто-основу для кішів та пирогів, розглянемо усі переваги цього виробу та можливості вигідно продавати його замовникам. А як же смачно готувати їх вдома!

«Кенді бар»

- Мусове тістечко «Мандарин-обліпиха».
- Мусове тістечко «Лімончелло-полуниця».
- Нарізне тістечко «Твікс».

Додамо ще 3 рецепти до вашого асортименту кенді барів: зимовий та літній смаки, а також класичну хрумку карамельну любов!

«Різдвяна випічка»

- Німецький “Штолен”.
- Сінабони з вишнею та фісташкою.
- Сінабони класичні.

Поринемо у світ європейської різдвяної випічки! Навчимось готувати смачнезний німецький “Штолен” та пухкі ароматні сінабони.

«Різдвяна випічка»

- Італійський “Пандоро”.
- Карамель у баночці.
- Печиво новорічне — 3 види.
- Імбирні пряники.

Продовжимо Різдво ще 5 надзвичайними рецептами: приготуємо незвично смачне печиво в асортименті, класичні імбирні пряники із сучасними нотками, пухкий “Пандоро” та карамель, яку можна буде використовувати у десятках інших рецептів.

«Французькі круасани»

- Круасан мигдальний.
- Круасан закусковий із прошуто, в‘яленими томатами та крем-сиром.
- Деніш із заварним кремом.
- Деніш із вишнею.

Приготуємо розкішно ідеальне тісто на круасани і навчимось інтерпретувати начинки і в солодкі, і в солоні смаки. Продовжимо навчання стильними та ароматними листковими денішами — дуже популярними у цьому сезоні!

«Закуски до новорічного столу»

- Тарта з кінзою, печеним перцем та рибою.
- Тарта з тунцем та крем-сиром.
- Штрудель з індичкою та соусом “Бешамель”.

Приготуємо три дуже смачні рецепти до новорічного столу: незвично ароматні та насичені смаком солоні тарти, а також святковий штрудель із вершковим соусом. Ваші гості будуть у справжньому захваті!

«Макарон»

- Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.
- Начинка «Глінтвейн».
- Начинка «Полуниця з вершками».

Розглянемо базове приготування найпопулярнішого тістечка “Макарон” і навчимось готувати ще 2 начинки – на популярній основі з пониженим вмістом цукру. Всі замовники цікавляться нею.

«Ярусний мусовий торт»

- Мусовий торт «Снікерс».
- Мусовий торт «Пряна груша».
- Шоколадний декор.

Приготуємо неймовірно стильний на вигляд ярусний мусовий торт із двома смаками і навчимось робити додатковий шоколадний декор для тортів.

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте якісні відеоуроки
Створите абсолютно нові хітові смаки
Додасте в асортимент трендові смаколики
Навчитесь готувати аж 30 надзвичайних рецептів, з яких можете зробити ще більше!
Поспілкуєтесь з колегами та однодумцями, наберетесь досвіду
Урізноманітните меню і здивуєте усіх ще й солоними стравами