Другий надзвичайний марафон смаколиків від Євгенії Періг!
30 неймовірних рецептів на свято та щодень: чизкейки, кіші, кендібари, різдвяна випічка, круасани, макарони та закуски
Ви зможете запропонувати замовникам перевірені хіти нашої студії та рецепти найпопулярніших солоних смаколиків.
Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати аж 30 нових страв.
- Чизкейк «Ванільний».
- Чизкейки-ескімо «Фісташка» на паличці.
Навчимось готувати ніжну однорідну масу для чизкейків і обговоримо вишукані варіації десерту, які можна використовувати для кенді барів.
- “Шу” фундукове.
- Профітролі закускові з печінковим парфе та соусом із журавлини.
Розглянемо нюанси та тонкощі приготування заварного тіста, приготуємо солодку та солону версію “заварнушки” у сучасній інтерпретації.
- Кіш із креветками та шпинатом.
- Кіш із бринзою та в‘яленими томатами.
Навчимось готувати смачнезне тісто-основу для кішів та пирогів, розглянемо усі переваги цього виробу та можливості вигідно продавати його замовникам. А як же смачно готувати їх вдома!
- Мусове тістечко «Мандарин-обліпиха».
- Мусове тістечко «Лімончелло-полуниця».
- Нарізне тістечко «Твікс».
Додамо ще 3 рецепти до вашого асортименту кенді барів: зимовий та літній смаки, а також класичну хрумку карамельну любов!
- Німецький “Штолен”.
- Сінабони з вишнею та фісташкою.
- Сінабони класичні.
Поринемо у світ європейської різдвяної випічки! Навчимось готувати смачнезний німецький “Штолен” та пухкі ароматні сінабони.
- Італійський “Пандоро”.
- Карамель у баночці.
- Печиво новорічне — 3 види.
- Імбирні пряники.
Продовжимо Різдво ще 5 надзвичайними рецептами: приготуємо незвично смачне печиво в асортименті, класичні імбирні пряники із сучасними нотками, пухкий “Пандоро” та карамель, яку можна буде використовувати у десятках інших рецептів.
- Круасан мигдальний.
- Круасан закусковий із прошуто, в‘яленими томатами та крем-сиром.
- Деніш із заварним кремом.
- Деніш із вишнею.
Приготуємо розкішно ідеальне тісто на круасани і навчимось інтерпретувати начинки і в солодкі, і в солоні смаки. Продовжимо навчання стильними та ароматними листковими денішами — дуже популярними у цьому сезоні!
- Тарта з кінзою, печеним перцем та рибою.
- Тарта з тунцем та крем-сиром.
- Штрудель з індичкою та соусом “Бешамель”.
Приготуємо три дуже смачні рецепти до новорічного столу: незвично ароматні та насичені смаком солоні тарти, а також святковий штрудель із вершковим соусом. Ваші гості будуть у справжньому захваті!
- Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.
- Начинка «Глінтвейн».
- Начинка «Полуниця з вершками».
Розглянемо базове приготування найпопулярнішого тістечка “Макарон” і навчимось готувати ще 2 начинки – на популярній основі з пониженим вмістом цукру. Всі замовники цікавляться нею.
- Мусовий торт «Снікерс».
- Мусовий торт «Пряна груша».
- Шоколадний декор.
Приготуємо неймовірно стильний на вигляд ярусний мусовий торт із двома смаками і навчимось робити додатковий шоколадний декор для тортів.
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.