Третій надзвичайний марафон від Євгенії Періг — повна збірка перевірених рецептів, з яких ви створите ще багато інших!

Кондитерський марафон №3

38 відеоуроків та рецептурників за ціною 10! Улюблені солодкі та солоні смаколики: святкові страви, великодня випічка, тарти, торти, кекси, десерти, пироги, бургери та навіть піца!  

Зареєструватись
1 890 грн
1 590 грн

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви зможете запропонувати замовникам перевірені хіти нашої студії та рецепти найпопулярніших солоних смаколиків.

Для усіх, хто хоче урізноманітнити своє меню смаколиками

Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати аж 38 нових страв.

Програма курсу

Кекси:

- Горіхи/банан/карамель «Орлеан».
- Двоколірний «Тайгер».

Приготуємо кекси, які тануть в роті — надзвичайні начинки і тісто, яке хочеться смакувати.

Класичні торти:

- “Наполеон”
- “Мокко”

Навчимось пекти улюблені хіти — ніжний класичний “Наполеон” на тонкому тісті та “Мокко” зі смаком ранкової бадьорості. Дуже апетитні!

Зефір в асортименті за різними технологіями

Тссс, це таємниця! Розглянемо декілька моїх авторських технологій приготування найсмачнішого зефіру: в міру солодкого, пухкого та насиченого смаком.

Кенді бар — мусові тістечка з різноманітними структурами:

- Банан-карамель «Канни».
- Секретне тістечко «Лувр».

Додамо в ваш асортимент весільної та святкової пропозиції два дуже особливі тістечка: хітову класику та “Лувр”, який проситимуть усі замовники!

Тарти:

- Солодка тарта «Моне».
- Солена тарта «Буше».

Розглянемо нюанси приготування тоненьких та хрумких тартів із моїми улюбленими начинками: солоною та солодкою.

Бургери та піца

Бургери з двома начинками:
1) Качине філе, вишневий соус, карамелізований бекон та цибуля.
2) М’ясна котлета та зелень.

Піца з двома начинками:
1) “Квадроформаджо”.
2) “Прошуто”.

Блок, який найбільше оцінять ваші рідні! Приготуємо соковиті бургери з начинками — такого не запропонує жоден МакДональдз, а також спечемо дві найсмачніші піци — сирну та м’ясну.

Нарізні тістечка у французькому стилі з декором:

- Мінірулет «Фундук-полуниця».
- Нарізне тістечко «Чорний ліс».

Додамо до вашого асортименту легкі у приготуванні нарізні тістечка — французький шарм у класичних поєднаннях.

Рулети:

- Лимонний рулет «Ліон».
- Фундуковий рулет а-ля «Снікерс».

Навчимось пекти та скручувати неймовірні рулети і приготуємо дві начинки: з кислинкою та солодко-горіхову.

Хлібні страви:

- Фокачча з начинкою.
- Хачапурі по-аджарськи.

Посмакуємо запашним хлібчиком! У цьому блоці навчимось пекти італійську фокаччу — ще й з начинкою, а також найсмачніші грузинські хачапурі.

Вітринні десерти:

- Тарта мигдальна «Версаль» — мигдалевий дакуаз із полуницею та збитий лаймовий ганаш.
- Парі-Брест — фундуковий «Марсель».

Приготуємо два надзвичайно красиві вітринні десерти — вишукана подача, приголомшливі поєднання смаків та текстур.

Великодня випічка:

- Паска.
- Панетоне.

Приготуємось до Великодніх свят — і навчимось пекти найкращі рецепти паски та панетоне, які щороку завантажують нашу студію на 10000%.

Святкові страви:

- Пиріг «Велінгтон».
- Шоссони з тушкованими яблуками.
- Шоссони з сиром та зеленню.

Урізноманітнимо ваше святкове меню до будь-якої нагоди: спечемо традиційно бездоганний “Велінгтон” та трендові шоссони.

Мусові торти:

- Фісташка-йогурт-полуниця «Орлеан».
- Шоколадний із какао-бобами «Чорний рай».

Приготуємо красиві мусові торти із незвичними смаками та виглядами.

Десерти з листкового тіста:

- Мільфей із праліне «Сен-Тропе» — карамелізоване листкове тісто, крем “Дипломат” на основі білого шоколаду та багато ванілі.

- Листкова тарта «Ментон» — тарта з листкового бездріжджового тіста, з кремом шантільї, кулі з міксу ягід та полуницею.

Розглянемо усі нюанси приготування найкращого листкового тіста, яке тане у роті — і приготуємо два складні, але дуже цікаві десерти з вишуканим смаком.

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте якісні відеоуроки
Створите абсолютно нові хітові смаки
Додасте в асортимент трендові смаколики
Навчитесь готувати аж 38 надзвичайних рецептів, з яких можете зробити ще більше!
Поспілкуєтесь з колегами та однодумцями, наберетесь досвіду
Урізноманітните меню і здивуєте усіх ще й солоними стравами