Третій надзвичайний марафон від Євгенії Періг — повна збірка перевірених рецептів, з яких ви створите ще багато інших!
38 відеоуроків та рецептурників за ціною 10! Улюблені солодкі та солоні смаколики: святкові страви, великодня випічка, тарти, торти, кекси, десерти, пироги, бургери та навіть піца!
Ви зможете запропонувати замовникам перевірені хіти нашої студії та рецепти найпопулярніших солоних смаколиків.
Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати аж 38 нових страв.
- Горіхи/банан/карамель «Орлеан».
- Двоколірний «Тайгер».
Приготуємо кекси, які тануть в роті — надзвичайні начинки і тісто, яке хочеться смакувати.
- “Наполеон”
- “Мокко”
Навчимось пекти улюблені хіти — ніжний класичний “Наполеон” на тонкому тісті та “Мокко” зі смаком ранкової бадьорості. Дуже апетитні!
Тссс, це таємниця! Розглянемо декілька моїх авторських технологій приготування найсмачнішого зефіру: в міру солодкого, пухкого та насиченого смаком.
- Банан-карамель «Канни».
- Секретне тістечко «Лувр».
Додамо в ваш асортимент весільної та святкової пропозиції два дуже особливі тістечка: хітову класику та “Лувр”, який проситимуть усі замовники!
- Солодка тарта «Моне».
- Солена тарта «Буше».
Розглянемо нюанси приготування тоненьких та хрумких тартів із моїми улюбленими начинками: солоною та солодкою.
Бургери з двома начинками:
1) Качине філе, вишневий соус, карамелізований бекон та цибуля.
2) М’ясна котлета та зелень.
Піца з двома начинками:
1) “Квадроформаджо”.
2) “Прошуто”.
Блок, який найбільше оцінять ваші рідні! Приготуємо соковиті бургери з начинками — такого не запропонує жоден МакДональдз, а також спечемо дві найсмачніші піци — сирну та м’ясну.
- Мінірулет «Фундук-полуниця».
- Нарізне тістечко «Чорний ліс».
Додамо до вашого асортименту легкі у приготуванні нарізні тістечка — французький шарм у класичних поєднаннях.
- Лимонний рулет «Ліон».
- Фундуковий рулет а-ля «Снікерс».
Навчимось пекти та скручувати неймовірні рулети і приготуємо дві начинки: з кислинкою та солодко-горіхову.
- Фокачча з начинкою.
- Хачапурі по-аджарськи.
Посмакуємо запашним хлібчиком! У цьому блоці навчимось пекти італійську фокаччу — ще й з начинкою, а також найсмачніші грузинські хачапурі.
- Тарта мигдальна «Версаль» — мигдалевий дакуаз із полуницею та збитий лаймовий ганаш.
- Парі-Брест — фундуковий «Марсель».
Приготуємо два надзвичайно красиві вітринні десерти — вишукана подача, приголомшливі поєднання смаків та текстур.
- Паска.
- Панетоне.
Приготуємось до Великодніх свят — і навчимось пекти найкращі рецепти паски та панетоне, які щороку завантажують нашу студію на 10000%.
- Пиріг «Велінгтон».
- Шоссони з тушкованими яблуками.
- Шоссони з сиром та зеленню.
Урізноманітнимо ваше святкове меню до будь-якої нагоди: спечемо традиційно бездоганний “Велінгтон” та трендові шоссони.
- Фісташка-йогурт-полуниця «Орлеан».
- Шоколадний із какао-бобами «Чорний рай».
Приготуємо красиві мусові торти із незвичними смаками та виглядами.
- Мільфей із праліне «Сен-Тропе» — карамелізоване листкове тісто, крем “Дипломат” на основі білого шоколаду та багато ванілі.
- Листкова тарта «Ментон» — тарта з листкового бездріжджового тіста, з кремом шантільї, кулі з міксу ягід та полуницею.
Розглянемо усі нюанси приготування найкращого листкового тіста, яке тане у роті — і приготуємо два складні, але дуже цікаві десерти з вишуканим смаком.
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.