Старт: 26 лютого
Близько 20 ну дуже французьких рецептів: запашні круасани, вишукані цукерки, тістечка, макарон, торти, канеле, профітролі, суп і навіть паска!
Запропонуєте замовникам нові вишукані смаколики та улюблену французьку класику.
Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та перенесете французькі смаколики на свою кухню!
Меренгові тістечка
Саме ті, які так неймовірно смакували мені в Парижі. Мені вдалось відтворити цей рецепт і, повірте, він абсолютно не поступається французькому. Поєднання меренги з ніжним кремом. Приготуємо різні смаки, щоб зібрати коробочку солодощів.
Печиво «Амаретті»
Легендарне італійське печиво з мигдальними ароматом, яке теж дуже популярне у Парижі.
Меренговий рулет
Меренговий рулет за новою вдосконаленою формулою. Із секретним інгредієнтом ваші рулети будуть ще стабільніші та ніжніші. І, звичайно, неймовірна ягідна начинка.
Французький цибулевий суп
Класика, яку повинен скуштувати кожен. Розберемо всі нюанси приготування. Поговоримо про важливість кожного інгредієнту.
Закускові профітролі
Це буде найулюбленіша закуска до святкового столу, яку з задоволенням наминатиме кожен гість.
Вишукані равіолі з рибою та вершково-шпинатний соусом
Приготуємо самостійно все: від тіста до начинки. Детально покажу, як їх гарно подати.
Круасан класичний
Топ запитів від учнів. Хоча в моїх курсах уже готували круасани, але цього разу приготуємо ще ідеальніший паризький круасан. Довершений смак!
Пан-о-шоколя
На основі листкового тіста спечемо легендарну булку із шоколадом. Дуже-дуже смачно.
Паска
Чужому навчаємось, свого не цураємось!Тому, підготовці до Великодня бути! Вас чекає нова пухкесенька пасочка.
Канеле з Бордо
Ох, важко забути цей смак. Але ви мусите це скуштувати!
Мусове «Брі»
Тістечко на основі сиру брі. Так! Саме сиру, але з ягідним акцентом. Воно незабутнє.
Мусове тістечко «Ваніль-кокос-ананас»
Неймовірні текстури та поєднання смаків. Це безпрограшний варіант для вітрини.
Макарон на бракованих кришках
Вигідно та не менш смачно. + нові начинки з французьким акцентом.
Торт з безе — дуже хрумкий.
Торт з ідеальними профітролями
+ неймовірний декор.
+ неймовірний декор.
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кендібари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
років у ніші
онлайн-учнів по всьому світу
успішних вебінарів
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.