Старт: 26 лютого

Кондитерський марафон 7
зі смаком Парижу!

Близько 20 ну дуже французьких рецептів: запашні круасани, вишукані цукерки, тістечка, макарон, торти, канеле, профітролі, суп і навіть паска!

Марафон від Євгенії Періг зі смаком Парижу — повна збірка нових, але перевірених, найкращих рецептів, які я зустріла в Франції цього літа!

2 490 грн

Зареєструватись

Для кого цей марафон?

Для професійних кондитерів

Запропонуєте замовникам нові вишукані смаколики та улюблену французьку класику.

Для усіх, хто хоче урізноманітнити своє меню

Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та перенесете французькі смаколики на свою кухню!

Блок 1

Меренгові тістечка

Саме ті, які так неймовірно смакували мені в Парижі. Мені вдалось відтворити цей рецепт і, повірте, він абсолютно не поступається французькому. Поєднання меренги з ніжним кремом. Приготуємо різні смаки, щоб зібрати коробочку солодощів.

Печиво «Амаретті»

Легендарне італійське печиво з мигдальними ароматом, яке теж дуже популярне у Парижі.

Меренговий рулет

Меренговий рулет за новою вдосконаленою формулою. Із секретним інгредієнтом ваші рулети будуть ще стабільніші та ніжніші. І, звичайно, неймовірна ягідна начинка.

Блок 2

Французький цибулевий суп

Класика, яку повинен скуштувати кожен. Розберемо всі нюанси приготування. Поговоримо про важливість кожного інгредієнту.

Закускові профітролі

Це буде найулюбленіша закуска до святкового столу, яку з задоволенням наминатиме кожен гість.

Вишукані равіолі з рибою та вершково-шпинатний соусом

Приготуємо самостійно все: від тіста до начинки. Детально покажу, як їх гарно подати.

Блок 3

Круасан класичний

Топ запитів від учнів. Хоча в моїх курсах уже готували круасани, але цього разу приготуємо ще ідеальніший  паризький круасан. Довершений смак!

Пан-о-шоколя

На основі листкового тіста спечемо легендарну булку із шоколадом. Дуже-дуже смачно.

Блок 4

Паска

Чужому навчаємось, свого не цураємось!Тому, підготовці до Великодня бути! Вас чекає нова пухкесенька пасочка.

Канеле з Бордо

Ох, важко забути цей смак. Але ви мусите це скуштувати!

Блок 5

Мусове «Брі»

Тістечко на основі сиру брі. Так! Саме сиру, але з ягідним акцентом. Воно незабутнє.

Мусове тістечко «Ваніль-кокос-ананас»

Неймовірні текстури та поєднання смаків. Це безпрограшний варіант для вітрини.

Блок 6

Макарон на бракованих кришках

Вигідно та не менш смачно. + нові начинки з французьким акцентом.

Блок 7

Торт з безе — дуже хрумкий.

Торт з ідеальними профітролями

+ неймовірний декор.

Блок 8

+ неймовірний декор.

Як проходить майстер-клас?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кендібари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

8+

років у ніші

7000+

онлайн-учнів по всьому світу

10+

успішних вебінарів

Роботи учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте якісні відеоуроки
Навчитесь готувати близько 20 надзвичайних рецептів
Створите абсолютно нові смаки на базі цих
Поспілкуєтесь з колегами та однодумцями, наберетесь досвіду
Додасте в асортимент найвишуканіші, але водночас прості, смаколики
Урізноманітните меню і здивуєте усіх справжнім французьким шармом