Трендові солодощі, які притягують погляди на вітринах

Онлайновий курс: підбірка найефектніших порційних десертів від Євгенії Періг

Для тих, хто хоче навчитись професійно готувати стильні та смачні солодкі роли, тарти та нарізні хіти

Зареєструватись
5 016грн
2 508 грн

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви запропонуєте замовникам перевірені десерти, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші та найстильніші роли, тарти та інші десерти.

Для тих, хто хоче збільшити асортимент

Ви додасте у свою пропозицію найулюбленіші порційні рецепти Євгенії для партнерства з кав’ярнями та закладами чи кенді барів, отримаєте дворічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.

Програма курсу

Рол «Полуничне мохіто»

– ванільний бісквіт;
– полуничний пунш;
– полуничне конфі;
– лаймово-м’ятний ганаш.

Рол «Чорний ліс»

– бісквіт;
– вишневий пунш;
– вишневе конфі;
– шоколадне кремю;
– збитий шоколадний ганаш.

Рол «Тірамісу»

– кавове креме;
– збитий ванільний ганаш;
– кавовий пунш;
– віденський бісквіт.

Тарта «Абрикос»

– ванільне сабле;
– легкий мигдалевий крем;
– абрикосовий гель;
– збитий ганаш;
– абрикосова глазур.

Тарта «Цвіт малини»

– безглютенове сабле;

– лаймовий гель;
– малиновий крем;
– збитий базиліковий ганаш;
– малинова глазур.

Тарта «Чорниця-Маскарпоне»

– ванільне сабле;
– легкий мигдалевий крем;
– чорнично-лимонний джем;
– збитий ганаш;

– меренга лимонна.

Тарта «Крем-брюле»

– безглютенова тарта на основі повітряного рису та мигдалю;
– крем-брюле;
– банани.

Крамбл із ягодами

– ніжна ванільна сирна маса;
– крамбл на мигдальному борошні;
– ванільно-лаймовий крем;
– ягоди.

Порційна подача рулету «Парі-Брест»

– заварний бісквіт;
– хрустке праліне;
– креме фундукове;
– крем “Муслін”;
– лимонна меренга;
– тістечка “Міні Шу”.

Нарізне тістечко «Кокос»

– кокосовий кранч із мигдалем;
– бісквіт “Джоконда”;
– кокосовий мус;
– конфі маракуя;
– екзотична глазур.

Нарізне тістечко «Мегашоко»

– дакуаз із какао-бобами;
– хрустиліан;
– шоколадний мус;
– мегашоколадний ганаш;
– лазур гурме з какао-бобами.

1 690грн
2 508 грн
Оплатити

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте технологічні карти
Відволічетесь від щоденного стресу
Урізноманітните меню для замовників
Матимете доступ до 11 стильних десертів для вітрини на 2 роки
Навчитесь готувати популярні тарти, роли та тістечка
Додасте в асортимент успішні та перевірені часом хіти