Старт: 26 січня 2024 року

Унікальний курс від трьох експертів “Кондитер-професіонал”

Курс для усіх, хто хоче стати профі: унікальні знання одразу від трьох професіоналів у різних солодких нішах; поради та професійні таємниці.

Будьте попереду конкурентів вже одразу! Ефективний початок — запорука швидкого успіху!

15 990 грн

Забронювати місце за 3000 грн

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви зможете перейти на новий рівень кондитерського бізнесу, отримати нові хітові рецепти та знання від вузькопрофільних спеціалістів.

Для тих, хто мріє стати профі

Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід, перевірені рецепти та таємні поради одразу від трьох експертів ніші.

Програма курсу

Блок 1: Вітринні десерти від Євгенії Періг

1. Тістечко «Сент-Оноре» — кокосові заварні, у які неможливо не закохатись.

▪️Заварні тістечка в карамельній глазурі, сабле «Бретон», кокосовий крем, збитий ганаш.

2. Шоколадні тарти «Груша» — український смак насолоди.

▪️Шоколадне сабле, бісквіт з волоським горіхом, ніжний шоколадний крем та маринована томлена груша в спеціях.

3. Тарти «Екзотик» — фрукти й шоколад.

▪️Сабле, фруктова карамель, шоколадний крем, екзотичне компоте.

4. Тарта «Баноффі» — неймовірна, обовʼязкова до приготування!!!

▪️Арахісове сабле, збита карамель, солена карамель, банани, арахісові кріспи, маскарпоновий мус.

5. Тістечко «Павлова» — витончена класика у найкращій інтерпретації.

▪️ Хрумке безе, тропічне компоте, тропічне кремю, збитий ганаш.

6. Шукети «Пристрасть» — тандем романтики та смаку!

▪️ Заварне шоколадне тісто, шоколадний мус, компоте полуниця/малина/троянда. Фактурне покриття.

7. Круглий кекс — незвичний смак гречаного борошна зазвучить в шоколадному кексі з хрумким крамблом та гелем з абрикосів та меду.

Блок 2. Шоколадний декор від Олександра Бражевського

Дуже великий урок про шоколадний декор, смаки, кольори, температурні режими, трафарети та безліч інших деталей.

Блок 3. Мусові тістечка від Євгенії Періг

1. Мусове тістечко «Лате» — неймовірне поєднання кави та мусковадо.

▪️ Сабле із корицею, дакуаз з мусковадо, шоколадне кремю, мус з мусковадо, шоколадний корпусний декор. І, як вишенька на торті, справжня молочна піна «лате» — це вже молекулярна кухня!

2. Мусове тістечко «Вишня-фісташка» — ніжне поєднання кислинки та горіха.

▪️Японський заварний бісквіт, ніжне кремю, компоте з вишнею, збитий ванільний ганаш та фісташкове праліне.

3. Мусове тістечко «Карамель» —улюблений класичний смак!

▪️Шоколадний соковитий бісквіт, крем-брюле, карамельний мус на основі соусу та пат-а-бомб.

4. Мусове тістечко «Чизкейк-полуниця» — однорідний сир та натуральна полуничка.

▪️Пресоване сабле, полуничне компоте, сирний мус, полуничний збитий ганаш.

5. Мусове тістечко «Rosher» — це справжня фундукова феєрія!

▪️ Фундуковий ганаш, фундуковий кранч, фундукові праліне та шоколадний мус. Нереальне фактурне покриття — імітація.

6. Мусове тістечко «Юзу» — трішки дитячий, неймовірний апельсиновий смак.

▪️Мигдалевий бісквіт, апельсинове желе, апельсинова намелака, мус з юзу.

7. Мусове тістечко «Пекан» — ода горіху, екзотиці та насолоді 18+.

▪️Шоколадний бісквіт, крамбл з пеканом, кулі з кумквату та маракуї, мус «Бурбон», збитий ганаш «Дульче».

Блок 4: Мусові торти від Євгенії Періг

▫️ «Карамель-абрикос» — мигдалевий бісквіт, солений крамбл, солена карамель, абрикосове желе, карамельний мус.

▫️ «Фундук-юзу» — фундукові сабле, фундуковий бісквіт, солена карамель, конфі «апельсин-юзу», фундуковий мус.

▫️ «Матча-мандарин» — фісташковий бісквіт, мандаринове желе, мус «зелений чай».

▫️ Ярусний мусовий торт

Блок 5: Шоколадні цукерки від Олександра Бражевського

1. Корпусні цукерки:- «Піна колада»- «Карамель/Яблуко»- «Полуничний йогурт»- «Лайм/марципан»- «Топлене молоко»

2. Цукерка з рідкою начинкою «Медовий Джек».

3. Батончик «Фундук-Карамель».

4. Трюфель «5 спецій».

5. Трюфель «Карі».

6. Суфле.

Блок 6: Квіти від Олесі Голумбівської

Квіти з вафельного паперу:

- Еустома;
- Троянда «Остіна».

Квіти з цукрової пасти:

- Троянда відкрита;
- Гортензія;
- Евкаліпт;
- Фрезія.

Блок 7: Бісквітні торти від Євгенії Періг

- Екстрачорний торт з екзотичною начинкою.

«Кіліманджаро» — шоколадний бісквіт на основі чорного какао, креме «банан-лайм», гель з манго, манговий крем.

- Ягідний «Рафаело» — ванільний кокосовий бісквіт, ягідне компоте, кокосовий крем.

- Ярусний торт з wow-декором.

Як проходить майстер-клас?

Головний спікер

Євгенiя Періг

– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.

8+

років у ніші

7000+

онлайн-учнів по всьому світу

10+

успішних вебінарів

Олександр Бражевський

Олеся Голумбівська

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Матимете доступ до якісних відеоуроків
Отримаєте сертифікат
Здобудете знання з 7 блоків і трьох різних ніш
Навчитесь виготовляти вишукані квіти з вафельного паперу та цукрової пасти
Додасте в асортимент 20+ нових топових рецептів
Навчитесь працювати професійно з шоколадом: цукерки, декор