Старт: 26 січня 2024 року
Курс для усіх, хто хоче стати профі: унікальні знання одразу від трьох професіоналів у різних солодких нішах; поради та професійні таємниці.
Ви зможете перейти на новий рівень кондитерського бізнесу, отримати нові хітові рецепти та знання від вузькопрофільних спеціалістів.
Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід, перевірені рецепти та таємні поради одразу від трьох експертів ніші.
1. Тістечко «Сент-Оноре» — кокосові заварні, у які неможливо не закохатись.
▪️Заварні тістечка в карамельній глазурі, сабле «Бретон», кокосовий крем, збитий ганаш.
2. Шоколадні тарти «Груша» — український смак насолоди.
▪️Шоколадне сабле, бісквіт з волоським горіхом, ніжний шоколадний крем та маринована томлена груша в спеціях.
3. Тарти «Екзотик» — фрукти й шоколад.
▪️Сабле, фруктова карамель, шоколадний крем, екзотичне компоте.
4. Тарта «Баноффі» — неймовірна, обовʼязкова до приготування!!!
▪️Арахісове сабле, збита карамель, солена карамель, банани, арахісові кріспи, маскарпоновий мус.
5. Тістечко «Павлова» — витончена класика у найкращій інтерпретації.
▪️ Хрумке безе, тропічне компоте, тропічне кремю, збитий ганаш.
6. Шукети «Пристрасть» — тандем романтики та смаку!
▪️ Заварне шоколадне тісто, шоколадний мус, компоте полуниця/малина/троянда. Фактурне покриття.
7. Круглий кекс — незвичний смак гречаного борошна зазвучить в шоколадному кексі з хрумким крамблом та гелем з абрикосів та меду.
Дуже великий урок про шоколадний декор, смаки, кольори, температурні режими, трафарети та безліч інших деталей.
1. Мусове тістечко «Лате» — неймовірне поєднання кави та мусковадо.
▪️ Сабле із корицею, дакуаз з мусковадо, шоколадне кремю, мус з мусковадо, шоколадний корпусний декор. І, як вишенька на торті, справжня молочна піна «лате» — це вже молекулярна кухня!
2. Мусове тістечко «Вишня-фісташка» — ніжне поєднання кислинки та горіха.
▪️Японський заварний бісквіт, ніжне кремю, компоте з вишнею, збитий ванільний ганаш та фісташкове праліне.
3. Мусове тістечко «Карамель» —улюблений класичний смак!
▪️Шоколадний соковитий бісквіт, крем-брюле, карамельний мус на основі соусу та пат-а-бомб.
4. Мусове тістечко «Чизкейк-полуниця» — однорідний сир та натуральна полуничка.
▪️Пресоване сабле, полуничне компоте, сирний мус, полуничний збитий ганаш.
5. Мусове тістечко «Rosher» — це справжня фундукова феєрія!
▪️ Фундуковий ганаш, фундуковий кранч, фундукові праліне та шоколадний мус. Нереальне фактурне покриття — імітація.
6. Мусове тістечко «Юзу» — трішки дитячий, неймовірний апельсиновий смак.
▪️Мигдалевий бісквіт, апельсинове желе, апельсинова намелака, мус з юзу.
7. Мусове тістечко «Пекан» — ода горіху, екзотиці та насолоді 18+.
▪️Шоколадний бісквіт, крамбл з пеканом, кулі з кумквату та маракуї, мус «Бурбон», збитий ганаш «Дульче».
▫️ «Карамель-абрикос» — мигдалевий бісквіт, солений крамбл, солена карамель, абрикосове желе, карамельний мус.
▫️ «Фундук-юзу» — фундукові сабле, фундуковий бісквіт, солена карамель, конфі «апельсин-юзу», фундуковий мус.
▫️ «Матча-мандарин» — фісташковий бісквіт, мандаринове желе, мус «зелений чай».
▫️ Ярусний мусовий торт
1. Корпусні цукерки:- «Піна колада»- «Карамель/Яблуко»- «Полуничний йогурт»- «Лайм/марципан»- «Топлене молоко»
2. Цукерка з рідкою начинкою «Медовий Джек».
3. Батончик «Фундук-Карамель».
4. Трюфель «5 спецій».
5. Трюфель «Карі».
6. Суфле.
Квіти з вафельного паперу:
- Еустома;
- Троянда «Остіна».
Квіти з цукрової пасти:
- Троянда відкрита;
- Гортензія;
- Евкаліпт;
- Фрезія.
- Екстрачорний торт з екзотичною начинкою.
«Кіліманджаро» — шоколадний бісквіт на основі чорного какао, креме «банан-лайм», гель з манго, манговий крем.
- Ягідний «Рафаело» — ванільний кокосовий бісквіт, ягідне компоте, кокосовий крем.
- Ярусний торт з wow-декором.
– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.
років у ніші
онлайн-учнів по всьому світу
успішних вебінарів
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.