Стильні десерти, які поєднують різні текстури та смаки
Мусові торти: 7 найкращих рецептів Євгенії Періг
Для тих, хто хоче навчитись професійно готувати трендові мусові торти та десерти.
23:59:00

Стильні десерти, які поєднують різні текстури та смаки
Для тих, хто хоче навчитись професійно готувати трендові мусові торти та десерти.
23:59:00
Ви запропонуєте замовникам трендові мусові торти та десерти, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші стильні мусові десерти.
Ви додасте у свою пропозицію стильні мусові торти для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте вічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.
– Кокосовий бісквіт
– Компоте манго-маракуйя
– Крем екзотик
– Чизкейк
– Крем-мус чизкейк
– Бісквіт шоколадний
– Малинове конфі
– Ванільний ганаш
– Мус чорна смородина
– Італійська меренга
– Фундучна меренга
– Хрусткий прошарок
– Тоффі із сіллю
– Конфі абрикос
– М’ятний бісквіт
– Мигдальний штройзель
– Хрусткий прошарок із лісовими ягодами
– Запечений чизкейк
– Конфі з лісових ягід
– Мус із лісових ягід
– Малинова глазур
– Шматочки ананасу
– Лікер малібу
– Кокосовий бісквіт
– Крем піна-колада
– Кокосовий мус
– Полуничне кулі
– Полуничне кремю
– Мус на основі м’ятної пасти
– Конфі смородина-ожина
– Чорничний мус
– Бісквіт з ожиною
– Мус на основі грецького йогурту
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.