Дуже інтенсивна програма!
Коротке та корисне навчання для тих, хто хоче відволіктись від щоденного стресу і навчитись готувати нові неймовірні рецепти: і солодкі, і солоні
Ви зможете запропонувати замовникам нові смачнезні рецепти хітових солодощів та пирогів.
Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати +10 смачнезних страв для будь-якої нагоди.
З горіхами, сухофруктами та власноруч приготовленим апельсиновим марципаном.
Навіть найякісніша італійська локшина з твердих сортів пшениці не дасть такого незвичайного смаку, як ця, зроблена власноруч за старим традиційним рецептом. Особливо смачна з грибною юшкою, хоч дітки полюбляють її за будь-якої нагоди.
Обсмажені баклажани з маринованим перцем та червоною цибулькою в поєднанні з волоським горіхом створюють неповторну композицію смаків — цей салат вас попросять рідні робити на кожнісіньке сімейне свято!
Шоколадний із шоколадно-горіховим кремом.
“Буше” абрикос-лісовий горіх
“Апельсин-Манго-Шоколад”
Кекс на основі пюре малини з нотками ароматного вина, яке повністю «випікається», залишаючи лише свій аромат і особливу ніжність кексу.
І куди ж без прянощів? У кекс додамо традиційні спеції для глінтвейну в особливих поєднаннях — так, щоб на 100% зберегти глибокий аромат.
Багато секретів неймовірної “серединки”. Дуже ніжне тісто.
“Ваніль-малина”
“Шоколад-чорниця”
Мініверсії трендових бенто — cake to go
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.