Дуже інтенсивна програма!

Кондитерський марафон “Разом до перемоги”

Коротке та корисне навчання для тих, хто хоче відволіктись від щоденного стресу і навчитись готувати нові неймовірні рецепти: і солодкі, і солоні

Зареєструватись
2 269 грн
4 538грн

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви зможете запропонувати замовникам нові смачнезні рецепти хітових солодощів та пирогів.

Для усіх, хто хоче урізноманітнити своє меню смаколиками

Поспілкуєтесь з однодумцями, отримаєте новий досвід та навчитесь готувати +10 смачнезних страв для будь-якої нагоди.

Програма курсу

Справжній “Штолен

З горіхами, сухофруктами та власноруч приготовленим апельсиновим марципаном.

Кекс медовий з карамеллю

Навіть найякісніша італійська локшина з твердих сортів пшениці не дасть такого незвичайного смаку, як ця, зроблена власноруч за старим традиційним рецептом. Особливо смачна з грибною юшкою, хоч дітки полюбляють її за будь-якої нагоди.

Печиво фісташка-малина

Обсмажені баклажани з маринованим перцем та червоною цибулькою в поєднанні з волоським горіхом створюють неповторну композицію смаків — цей салат вас попросять рідні робити на кожнісіньке сімейне свято!

“Наполеон”

Шоколадний із шоколадно-горіховим кремом.

Торт мусовий

“Буше” абрикос-лісовий горіх

Торт мусовий

“Апельсин-Манго-Шоколад”

Закусковий кекс “4 сири”

Кекс на основі пюре малини з нотками ароматного вина, яке повністю «випікається», залишаючи лише свій аромат і особливу ніжність кексу.

І куди ж без прянощів? У кекс додамо традиційні спеції для глінтвейну в особливих поєднаннях — так, щоб на 100% зберегти глибокий аромат.

Відкритий пиріг з м‘ясною та рибною начинками.

Багато секретів неймовірної “серединки”. Дуже ніжне тісто.

Бенто торти:

“Ваніль-малина”
“Шоколад-чорниця”

Торт в стакані

Мініверсії трендових бенто — cake to go

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Отримаєте якісні відеоуроки та рецептурники
Урізноманітните меню і здивуєте усіх
Додасте в асортимент хітові смаколики
Поспілкуєтесь з колегами та однодумцями, наберетесь досвіду
Отримаєте абсолютно нові смаки, які не зустрічались ніде раніше
Проведете з користю 5 тижнів інтенсивного навчання