Смачнезні та стильні порційні десерти!

Весільний кондитер

Для сучасного асортименту найкращих весільних кондитерів

Для кого цей курс?

Для весільних кондитерів

Ви запропонуєте замовникам трендові кенді бари на весілля та інші свята, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші порційні десерти.

Для тих, хто хоче збільшити асортимент

Ви додасте в асортимент нові трендові позиції, урізноманітните меню для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте вічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.

Програма курсу

1. Мусове тістечко «Брауні-вишня”

- Мегашоколадний бісквіт “Брауні”;
- Вишневе конфі;
- Шоколадний мус.

2. Мусове тістечко «Деліс»

- Фундуковий та безглютеновий бісквіти
- Збита карамель
- Мус на основі горіхової крихти
- Глазур гурме з горіхами.

3. Мусове тістечко “Чізкейк Екзотик”

- Ванільний бісквіт “Джоконда”
- Креме “Екзотик”
- Кокосовий мус
- Мус-чизкейк.

4. Мусове тістечко “Фундук-груша”

- Фундуковий бісквіт
- Хрусткий прошарок із праліне та горіхами
- Фундукова намелака
- Компоте з пряною грушею
- Фундуковий мус.

5. Мусове тістечко “Абрикос-джандуя”

- Фундуковий бісквіт;безглютеновий бісквіт
- Хрусткий прошарок з горіхами та роялтином
- Абрикосове конфі
- Ванільний збитий ганаш
- Фундуковий мус.

6. Мусове тістечко “Фісташка-грейпфрут-полуниця”

- Фісташковий бісквіт “Джоконда”
- Полуничне кулі
- Мус з грейпфрута
- Нотки троянди.

7. Верін “Ананас”

- Кокосовий крамбл
- Ананасовий мармелад
- Збитий ганаш з маракуєю.

8. Верін “Яблуко”

- Морквяний бісквіт з горіхами
- Карамельні яблука
- Легкий крем зі спеціями.

9. Шу “Ваніль-полуниця”

- Заварне тісто
- Кракелін
- Ванільний збитий ганаш з маскарпоне
- Полуничне кулі.

10. Шу “Банан-карамель”

- Заварне тісто
- Кракелін
- Бананова карамель
- Крем “Банан-лайм”.

11. Тарта кавова

- Шоколадне сабле
- Кавова карамель
- Кавова намелака та кавовий мус.

12. Тарта ягідна

- Мигдальне сабле
- Ванільний крем “Муслін”
- Свіжі ягоди.

13. Тістечко “Роше”

- Фундуковий бісквіт
- Ванільне креме
- М’яка карамель
- Фундуковий мус
- Мигдалево-полуничне покриття.

Як проходить майстер-клас?

Головний спікер

Євгенiя Періг

– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.

8+

років у ніші

7000+

онлайн-учнів по всьому світу

10+

успішних вебінарів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Матимете доступ до 13 уроків назавжди
Отримаєте 13 технологічних карт
Здобудете знання від юриста та маркетолога
Навчитесь готувати трендові порційні десерти
Додасте в асортимент світові хіти
Урізноманітните пропозицію весільних солодощів