Вишукані порційні десерти та торти – тренди 2023

Кенді бар під ключ

Для весільних кондитерів, які пропонують найкраще

Для кого цей курс?

Для весільних кондитерів

Ви запропонуєте замовникам трендові кендібари на весілля та інші свята, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші порційні десерти.

Для тих, хто хоче збільшити асортимент

Ви додасте в асортимент нові трендові позиції, урізноманітните меню для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте вічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.

Програма курсу

Мусове тістечко 
«Йогурт»

- ягідне конфі
- мус на основі грецького йогурту

Мусове тістечко 

«Ягідний бум»

- полунично-ягідне конфі
- ванільна намелака
- ягідний мус

Мусове тістечко 
«Екзотик»

- екзотичне компоте
- мус на основі пюре маракуї

Мусове тістечко 
«Зачарований фундук»

- ожинове конфі
- дабл кремю- крустильян
- фундучний мус

Мусове тістечко 

«Чорнична спокуса»

- чорничне кулі
- чорничне кремю
- мус йогурт
- білий шоколад

Тарта «Лимон»

- ванільне пісочне тісто
- лимонний курд
- мус кокосовий
- лаймове кремю

Тарта «Вишня-пломбір»

- пісочне тісто
- вишневе конфі
- мус пломбір
- Джоконда бісквіт

Тарта «Горіхи-карамель»

- сабле- карамель Тоффі
- карамелізовані горіхи
- намелака фундучна

Веріни

«Малина-пломбір»

- ягідне конфі
- мус на осн- малинове кулі
- мус пломбірові грецького йогурту

Пана-кота ягідна

- ванільна пана-кота
- ягідне креме
- полуничне кулі

«Снікерс»

- шоколадний бісквіт
- мус-нуга
- мус на основі чорного шоколаду

«Тірамісу»

- крем на жовтках з маскарпоне та
- вершками
- печиво савоярді, просочене Бейлісом і еспресо- натуральне какао

Бісквітний торт «Малібу»

- спонж-бісквіт
- полуничне кулі
- полуничне кремю
- крем з лікером Малібу
- бетонний ганаш- сучасний та модний декор

Бісквітний торт «Вишня»

- шоколадний бісквіт Женуаз
- вишневе кулі
- вишневе кремю
- ванільний збитий ганаш
- бетонне покриття- сучасний та стильний декор.

Подарунки гостям від нареченої

(пропозиція гостям додому)

Сучасні пляцки

Мак-яблуко

- тушковані яблука
- заварний крем
- бісквіт з маком

Пташине молоко

- масляний бісквіт
- суфле
- покриття на молочному шоколаді

Сирник

- родзинки
- цедра апельсину

Шварцвальд

- шоколадні коржі
- ніжний ванільний крем
- вишні

Медовий з карамеллю тоффі та грушею

- медові коржі
- заварний крем зі згущонкою
- карамель Тоффі
- грушеве компоте

Медовий з чорносливом та горіхами

- медові коржі
- сметанковий крем
- чорнослив
- грецький горіх

Компліменти гостям (трюфелі)

- Піна-колада (мармелад ананасовий, кокосовий ганаш)

-  Суниця-грейпфрут

- Чорничний йогурт

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Як проходить курс?

Головний спікер

Євгенiя Періг

Головний кондитер

Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.

Забронювати місце

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Матимете доступ до 23 уроків назавжди
Отримаєте 23 технологічні карти
Здобудете знання від юриста та маркетолога
Навчитесь готувати трендові порційні десерти
Додасте в асортимент світові хіти
Урізноманітните пропозицію весільних солодощів