Вишукані порційні десерти та торти – тренди 2023
Кенді бар під ключ
Для весільних кондитерів, які пропонують найкраще
23:59:00

Вишукані порційні десерти та торти – тренди 2023
Для весільних кондитерів, які пропонують найкраще
23:59:00
Ви запропонуєте замовникам трендові кендібари на весілля та інші свята, отримаєте професійні відео та цікаві незвичні рецептури й навчитесь легко готувати найсмачніші порційні десерти.
Ви додасте в асортимент нові трендові позиції, урізноманітните меню для партнерства з кав’ярнями та закладами, отримаєте вічний доступ до зрозумілих рецептур, познайомитесь з однодумцями й відволічетесь від буденності та стресу.
- ягідне конфі
- мус на основі грецького йогурту
- полунично-ягідне конфі
- ванільна намелака
- ягідний мус
- екзотичне компоте
- мус на основі пюре маракуї
- ожинове конфі
- дабл кремю- крустильян
- фундучний мус
- чорничне кулі
- чорничне кремю
- мус йогурт
- білий шоколад
- ванільне пісочне тісто
- лимонний курд
- мус кокосовий
- лаймове кремю
- пісочне тісто
- вишневе конфі
- мус пломбір
- Джоконда бісквіт
- сабле- карамель Тоффі
- карамелізовані горіхи
- намелака фундучна
- ягідне конфі
- мус на осн- малинове кулі
- мус пломбірові грецького йогурту
- ванільна пана-кота
- ягідне креме
- полуничне кулі
- шоколадний бісквіт
- мус-нуга
- мус на основі чорного шоколаду
- крем на жовтках з маскарпоне та
- вершками
- печиво савоярді, просочене Бейлісом і еспресо- натуральне какао
- спонж-бісквіт
- полуничне кулі
- полуничне кремю
- крем з лікером Малібу
- бетонний ганаш- сучасний та модний декор
- шоколадний бісквіт Женуаз
- вишневе кулі
- вишневе кремю
- ванільний збитий ганаш
- бетонне покриття- сучасний та стильний декор.
(пропозиція гостям додому)
- тушковані яблука
- заварний крем
- бісквіт з маком
- масляний бісквіт
- суфле
- покриття на молочному шоколаді
- родзинки
- цедра апельсину
- шоколадні коржі
- ніжний ванільний крем
- вишні
- медові коржі
- заварний крем зі згущонкою
- карамель Тоффі
- грушеве компоте
- медові коржі
- сметанковий крем
- чорнослив
- грецький горіх
- Піна-колада (мармелад ананасовий, кокосовий ганаш)
- Суниця-грейпфрут
- Чорничний йогурт
Головний кондитер
Експертка солодкого світу й власниця школи PerigSchool та кондитерської LaCreme, яка одна з перших в Україні започаткувала тренд на кенді-бари. За 8+ років у ніші Євгенія закохала у кондитерський світ понад 7000 учнів по усьому світу.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.