5 найкращих рецептів, 5 видів декору і теоретичний блок

Довгоочікуваний курс: багатоярусні торти з вау-декором

Для тих, хто хоче створювати багатоярусні вау-торти – неймовірні та смак і ще дивовижніші на вигляд

Для кого цей курс?

Для професійних кондитерів

Ви запропонуєте замовникам перевірені начинки найсмачніших бісквітних тортів, отримаєте професійні відео й навчитесь готувати багатоярусні торти з дивовижним декором.

Для кондитерів, які нішуються у весільні десерти

Ви додасте у свою весільну пропозицію дивовижні багатоярусні торти й зможете комплексно підготувати усі весільні десерти на свято. Такі торти справді вражають!

Програма курсу: 5 начинок

Пряна груша-фундук

– фундуковий бісквіт;
– грушеве компоте;
– вершковий крем з додаванням сиру Дор Блю.

Шоколад-апельсин

– шоколадний бісквіт;
– апельсинове конфі з лікером “Grand Marnier”;
– муси: апельсиновий та шоколадний;
– шоколадно-апельсиновий крем;

Кавовий

– бісквіт з додаванням еспресо;
– кранч кавовий з дробленими какао-бобами (нібсами);
– вершково-кавовий крем.

Малина-кокос

– кокосовий бісквіт;– пунш “Малібу”;– малинове конфі;– хрусткий мигдальний прошарок;– малиновий мус;– крем “Малібу”.

Апероль

– ванільний бісквіт;
– меренга;
– полуничне компоте з “Рrosecco”;
– крем “Апероль”.

Програма курсу: 5 декорів

1000 листочків

– Шестигранний торт, який левітує.
– Листочки з власноруч приготовленої мастики (1000).

3D-мастика

– Власноруч приготовлена текстурована мастика. – 3D-декор з мастики: неперевершений смак та ідеальні квадратні кути.

Мармуровий глянець

– Унікальне покриття, якого ніхто ще не робив.
– Авторські техніки глянцевого мармурового покриття.

Easy-дизайн та розкіш

– Простий декор тортів з вишуканим та стильним дизайном.
– Чарівливо та трендово
– але водночас дуже легко виконувати.

Велюр та мастика

– Розвінчуємо усі міфи про велюр та мастику.
– Підготуємо класичний декор у новому форматі. – Навчимось перетворювати класику в тренди
– і легко працювати з цими матеріалами.

Ви можете купити другу частину навчання трендових кендібарів!

Купити 2 частину кендібару

Головний спікер

Євгенiя Періг

– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.

8+

років у ніші

7000+

онлайн-учнів по всьому світу

10+

успішних вебінарів

Теоретичний блок: як проходить курс?

У цьому відео Євгенія розповість усі деталі та таємниці найскладніших конструкцій, обере найкращі та найзручніші й дасть корисні поради щодо транспортування багатоярусних тортів.

Тариф

“Комплексний”

5 начинок + 5 декорів

Професійні відеоуроки
Рецептурники

7 190 грн
8890 грн
Купити курс
“Індивідуальний”

5 начинок + 5 декорів

Професійні відеоуроки
Рецептурники
+2 глибинні індивідуальні консультації з Євгенією

12890 грн
14890 грн
Купити курсЗабронювати місце

* глибинні консультації Євгенії допоможуть вам отримати абсолютно усі відповіді на питання щодо вашого бізнесу: асортимент, деталі щодо цього курсу, досвід, ціни, постачальники, складнощі ведення бізнесу, команда, співпраці з кав’ярнями – та багато-багато іншого.



Це вперше ми відкриваємо набір на індивідуальний тариф – тому кількість місць обмежена!

🎁 Бонусний урок на курсі

Гайд із замішування кольорів: вчимось правильно комбінувати кольори в декорі.

Роботи учнів

Відгуки учнів

Поспішіть зареєструватись за ціною передпродажу!

Кількість місць обмежена.

Дякую тобі! Ваше звернення отримано!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.

Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.

Після курсу ви

Матимете доступ до 5 найкращих начинок та відео вау-декорів на 2 роки
Перейдете на новий рівень кондитерського мистецтва
Навчитесь готувати багатоярусні торти за професійними відео
Отримаєте технологічні карти та рецептурники
Додасте в асортимент дуже цінну пропозицію для весільних замовників