5 найкращих рецептів, 5 видів декору і теоретичний блок
Довгоочікуваний курс: багатоярусні торти з вау-декором
Для тих, хто хоче створювати багатоярусні вау-торти – неймовірні та смак і ще дивовижніші на вигляд

Поспіши, кількість місць обмежена
5 найкращих рецептів, 5 видів декору і теоретичний блок
Для тих, хто хоче створювати багатоярусні вау-торти – неймовірні та смак і ще дивовижніші на вигляд
Ви запропонуєте замовникам перевірені начинки найсмачніших бісквітних тортів, отримаєте професійні відео й навчитесь готувати багатоярусні торти з дивовижним декором.
Ви додасте у свою весільну пропозицію дивовижні багатоярусні торти й зможете комплексно підготувати усі весільні десерти на свято. Такі торти справді вражають!
– фундуковий бісквіт;
– грушеве компоте;
– вершковий крем з додаванням сиру Дор Блю.
– шоколадний бісквіт;
– апельсинове конфі з лікером “Grand Marnier”;
– муси: апельсиновий та шоколадний;
– шоколадно-апельсиновий крем;
– бісквіт з додаванням еспресо;
– кранч кавовий з дробленими какао-бобами (нібсами);
– вершково-кавовий крем.
– кокосовий бісквіт;– пунш “Малібу”;– малинове конфі;– хрусткий мигдальний прошарок;– малиновий мус;– крем “Малібу”.
– ванільний бісквіт;
– меренга;
– полуничне компоте з “Рrosecco”;
– крем “Апероль”.
– Шестигранний торт, який левітує.
– Листочки з власноруч приготовленої мастики (1000).
– Власноруч приготовлена текстурована мастика. – 3D-декор з мастики: неперевершений смак та ідеальні квадратні кути.
– Унікальне покриття, якого ніхто ще не робив.
– Авторські техніки глянцевого мармурового покриття.
– Простий декор тортів з вишуканим та стильним дизайном.
– Чарівливо та трендово
– але водночас дуже легко виконувати.
– Розвінчуємо усі міфи про велюр та мастику.
– Підготуємо класичний декор у новому форматі. – Навчимось перетворювати класику в тренди
– і легко працювати з цими матеріалами.
– одна з перших кондитерів в Україні, яка заснувала власну студію та школу й допомогла сотням учнів по усьому світу стати професійними кондитерами. Вона знає, як правильно розпочати свій шлях, і допоможе вам уникнути типових помилок.
років у ніші
онлайн-учнів по всьому світу
успішних вебінарів
У цьому відео Євгенія розповість усі деталі та таємниці найскладніших конструкцій, обере найкращі та найзручніші й дасть корисні поради щодо транспортування багатоярусних тортів.
* глибинні консультації Євгенії допоможуть вам отримати абсолютно усі відповіді на питання щодо вашого бізнесу: асортимент, деталі щодо цього курсу, досвід, ціни, постачальники, складнощі ведення бізнесу, команда, співпраці з кав’ярнями – та багато-багато іншого.
Це вперше ми відкриваємо набір на індивідуальний тариф – тому кількість місць обмежена!
Гайд із замішування кольорів: вчимось правильно комбінувати кольори в декорі.
Кількість місць обмежена.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних відповідно до Політики конфіденційності.
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Публічної оферти та приймаэте її.